Η Activision αφαιρεί τα Call of Duty βίντεο με exploits!

Ζητεί το κατέβασμά τους με Copyright strike μέσω YouTube!

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι οι εταιρείες ζητούσαν απ' το YouTube να κατέβουν βίντεο πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού, αν κι εφόσον δεν υπήρχαν οι σχετικές άδειες. Σήμερα όμως, η Activision όρισε copyright strikes σε βίντεο του Call of Duty:

Advanced Warfare στο YouTube που περιέχουν πληροφορίες για το πως θα εκμεταλλευτείτε exploits του παιχνιδιού!

Το γνωστό δίκτυο Machinima εντόπισε σε youtube channels του πως η Activision έστειλε Copyright strikes, τόσο στα βίντεο όσο και στα ίδια τα κανάλια που δημοσιεύουν exploits! Η Activision από την πλευρά της δήλωσε: "Χαιρόμαστε να βλέπουμε τους χρήστες μας να δημοσιεύουν βίντεο με το gameplay τους και τα παρακολουθούμε. Δυστυχώς κάποιοι προωθούν βίντεο που προάγουν το cheating και άδικα exploits. Όπως πάντα, έχουμε το νου μας για τέτοια βίντεο και η πολιτική μας δεν έχει αλλάξει σε αυτό. Ευχαριστούμε την υποστήριξη του Community που διασφαλίζει ότι όλοι οι χρήστες έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία".

http://www.youtube.com/watch?v=dWx1xvJ67i8

Μήπως ένα Copyright strike σε YouTube channel για ανέβασμα βίντεο που εκμεταλλεύεται exploit του παιχνιδιού (και όχι κάποιο crack ή hack) είναι νόμιμο με βάση τους κανονισμούς του YouTube; Από την άλλη, το YouTube μπορεί να ισχυριστεί ότι η Activision ως κάτοχος του περιεχομένου έχει κάθε δικαίωμα να πράξει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε το review του Call of Duty: Advanced Warfare από τον Παντελή Δασκαλέκι και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα