Ένα δωρεάν E-book που θα σας κάνει ειδικούς στα fighting games

Μάθετε να παίζετε fighting games σε ανταγωνιστικό επίπεδο!

Ένα αρκετά γνωστό πρόσωπο στην κοινότητα των fighting games, ο Patrick Miller έγραψε ένα βιβλίο σε μορφή E-book το οποίο στόχο έχει να βοηθήσει τους αρχάριους να φτάσουν στο επίπεδο να είναι ανταγωνιστικοί στον τομέα τον fighting games.


Το From Masher to Master: The Educated Video Game Enthusiast’s Fighting Game Primer(Super Book Edition) είναι ένα δωρεάν E-book που περιέχει τις γνώσεις βετεράνων όπως o Seth Killian και o Mike Zaimont. Στις σελίδες του θα βρείτε πληροφορίες από το πώς να κάνετε μια απλή κίνηση ή combo μέχρι πιο ανώτερες στρατηγικές όπως συνδυασμούς και παιχνίδια του μυαλού.

{youtube}ukROuS5mMbA|500|300{/youtube}


Ο Miller δήλωσε πως έγραψε το συγκεκριμένο βιβλίο έτσι ώστε να βοηθήσει τα άτομα που πάντα ήθελαν να μάθουν να παίζουν επαγγελματικά και να μεγαλώσει την κοινότητα των fighting games. Το βιβλίο κυκλοφόρησε σε μια πολύ καλή περίοδο, μιας και το μεγαλύτερο τουρνουά για fighting games Το 2014 Evolution Championship Series ξεκινάει στις 11 Ιουλίου.


Μπορείτε να αποκτήσετε το E-book εντελώς δωρεάν εδώ και να μην ανησυχήσετε ξανά για εκείνο το φίλο που σας κερδίζει πάντα με hadoukens.

Επίσης πείτε μας αν αυτό το E-book σας έμαθε κάτι που δεν ξέρατε στο ανάλογο forum post μας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα