Συνεργασία devolo-Κωτσόβολος

H devolo ανακοινώνει ότι σύναψε πρόσφατα συνεργασία με την Κωτσόβολος, την πρώτη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα.


Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η devolo θα διαθέτει μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, την γκάμα των προϊόντων Powerline για την οικιακή δικτύωση μέσω του ηλεκτρικού ρεύματος.


Την έναρξη της συνεργασία της με την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, που αφορά στη διάθεση προϊόντων Powerline, μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων, ανακοινώνει η devolo Hellas.

Η συνεργασία αφορά στη διάθεση ολόκληρης της σειράς προϊόντων dLAN® Powerline Networking της γερμανικής devolo.


«Η συνεργασία της devolo με την αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ αποτελεί στρατηγική μας επιλογή αφού πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες και πιο παλιές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ελλάδα, βοηθώντας να διευρύνουμε περαιτέρω την παρουσία των προϊόντων devolo και σε άλλα σημεία πώλησης. Η τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό των καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, δίνει την αποτελεσματικότερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και για τα δικά μας τεχνολογικά προϊόντα», δήλωσε σχετικά ο Πέτρος Κοντζίνος, γενικός διευθυντής της devolo Hellas.


Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από 63 χρόνια. Εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 98 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ διαθέτει και ηλεκτρονικό κατάστημα στη διεύθυνση www.kotsovolos.gr. Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Retail, ενός εκ των κορυφαίων ομίλων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών με περισσότερα από 900 καταστήματα σε 10 χώρες και περισσότερο από 100 εκατομμύρια πελάτες να τα επισκέπτονται καθημερινά.


Η έναρξη της συνεργασίας των δύο εταιρειών, θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της devolo στην ελληνική αγορά, ενώ αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της κορυφαίας ποιότητας των γερμανικών προϊόντων devolo. Η συμφωνία συνεργασίας, προβλέπει την προώθηση της πλήρους γκάμας των προϊόντων dLAN Powerline της devolo, αρχικά σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στην Αθήνα και αργότερα και σε άλλες πόλεις.


Powerline dLAN της devolo: οικιακή δικτύωση μέσω ηλεκτρικού ρεύματος
Τα Powerline προϊόντα της devolo εκμεταλλεύονται την υφιστάμενη καλωδίωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη μεταφορά δεδομένων. Έτσι το υπάρχον καλώδιο ρεύματος σε ένα σπίτι ή σε μία επιχείρηση, παρέχει διπλή λειτουργία και γίνεται προέκταση του καλωδίου δικτύου που συνδέει τους υπολογιστές, αλλά και τις συσκευές που μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυο (π.χ Smart TV, Media και Blu Ray Players) με το Internet ή μεταξύ τους σε ένα οικιακό δίκτυο.


Τεχνική εξυπηρέτηση πελατών
H devolo παρέχει μαζί με τα προϊόντα και ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών. Έτσι, μέσω του ελληνικού υποκαταστήματος, της devolo, παρέχεται τηλεφωνική τεχνική εξυπηρέτηση πελατών. Εκτός από τους ήδη υφιστάμενους πελάτες dLAN, μπορούν να καλούν στον αριθμό +22210 84387 και όσοι ενδιαφέρονται για τα προϊόντα της devolo, να ζητούν πληροφορίες ή να λύνουν τυχόν απορίες τους από το εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης της devolo, πριν ακόμη προβούν σε κάποια αγορά.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στη σελίδα της εταιρείας στο http://www.devolo.gr. Πληροφορίες για το δίκτυο καταστημάτων ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.kotsovolos.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα