Διαγωνισμός Resident Evil: Revelations

Τρία αντίτυπα για PlayStation 3, Xbox 360 και Wii U!

To GameWorld σε συνεργασία με την CD Media σας προσφέρει το νέο Survival Horror Resident Evil: Revelations.

Κερδίστε

3 αντίτυπα του Resident Evil: Revelations για PS3, Xbox 360 και Wii U. Αυτή τη φορά...κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος!Το review έχει αναλάβει ο Παντελής Δασκαλέλος στην έκδοση του Wii U, ώστε να δείτε στην πράξη τις δυνατότητες του Wii U gamepad.

{youtube}A5QTLtLr844|400|300{/youtube}

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό:
1)Καταρχήν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν μόνο όσα μέλη του GameWorld συγκεντρώσουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας +30 xp (πόντους εμπειρίας) στο προφίλ τους (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Για να το επιτύχετε αυτό απλά σημειώστε τους πόντους που έχετε σήμερα και οι οποίοι είναι ορατοί από την κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Οι πόντοι αποκτώνται με τη συμμετοχή σας στο site, στο Forum και στο Community του GameWorld.
2)Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα, μέχρι την Πέμπτη 31 Μαϊου. Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε "PS3" ή "Xbox 360" ή "Wii U" στην ομάδα του Resident Evil στην Community του GameWorld ανάλογα με την έκδοση που θέλετε να κερδίσετε.
3)Όσα μέλη δεν συγκεντρώσουν +30 xp στο προφίλ τους δεν θα καταμετρηθούν στην κλήρωση. Η διαδικασία αυτή απαιτείται ώστε (σε συνδυασμό με την καταγραφή της IP στα usernames) να διασφαλίσουμε ότι στο διαγωνισμό δεν θα υπάρξει κάποια διπλή εγγραφή.

Νικητές
Η κλήρωση για τους τυχερούς νικητές θα γίνει στην εκπομπή Users της άλλης Παρασκευής, όπου θα έχουμε καλεσμένο τον Μάριο Μπητσικώκο, παγκόσμιο πρωταθλητή του Injustice: Gods Among Us!

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής των διαγωνισμών.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα