Xbox One: Φήμη για κυκλοφορία Οκτωβρίου και λευκή έκδοση

Φήμη για ελληνικό Xbox Live τον Οκτώβριο. Μεγάλες αποκαλύψεις για Quantum Break, Forza Horizon, νέο Gears of War και άλλα games!

Χθες στο forum του NeoGAF άνοιξε αυτό το topic από άτομο που ισχυρίζεται ότι είναι εργαζόμενος της Microsoft

και που γνωρίζει πράγματα για το Xbox One.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το Xbox Live θα κυκλοφορήσει σε διάφορες χώρες μέσα στο 2014, ενώ πιο συγκεκριμένα υπολογίζεται ότι θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο (όπως βλέπουμε στην 9η σελίδα του topic). Η Microsoft φημολογείται επίσης ότι συζητάει το ενδεχόμενο λανσαρίσματος ενός λευκού Xbox One!

Σχετικά με τα games, δήλωσε τα εξής:
- Το Forza Horizon στο Xbox One θα έρθει μέσω port το φθινόπωρο του 2014, θα τρέχει σε 1080p και όσον αφορά το gameplay θα είναι open world με δυναμικές αλλαγές στις καιρικές συνθήκες.
- Θα κυκλοφορήσει λευκό Xbox One, πιθανόν μέσα στο έτος.
- Το Halo Anniversary 2 θα κυκλοφορήσει στα 1080p. Τα 60 frames "παίζονται" όπως αναφέρει το στέλεχος. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει beta έκδοση για το πολυαναμενόμενο Halo 5!
- Το Sunset Overdrive θα έρθει το φθινόπωρο του 2014.
- Το Fable Legends αναμένεται το καλοκαίρι του 2015.
- Το νέο Gears of War θα χρειαστεί ακόμη δυόμιση χρόνια development (πάει για τέλη 2015).
- Το πρώτο DLC του Titanfall αναμένεται 45 μέρες μετά την κυκλοφορία του, το δεύτερο 120 ημέρες μετά.
- Υπάρχει πιθανότητα κυκλοφορίας ενός Xbox One στα 400 ευρώ χωρίς Blu-ray drive.

Η εγγραφή στο forum του NeoGAF περνάει κάθε φορά από έλεγχο και περιλαμβάνει μόνο emails από αξιόπιστα sites εταιρειών ή ενημερωτικά game sites. Το παραπάνω φημολογούμενο στέλεχος της Microsoft δεν μίλησε με ονοματεπώνυμο, συνεπώς δεν γνωρίζουμε αν όντως τα λεγόμενά του είναι αληθή. Σε κάθε περίπτωση οφείλαμε να σας ενημερώσουμε. Επίσης, υπάρχει το ενδεχόμενο τα παραπάνω να αποτελούν πληροφορίες που αφορούν την τρέχουσα περίοδο και αργότερα να αλλάξουν στην πορεία.

Για τα τελευταία νέα από τον χώρο του Xbox One κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα