PES League 2014: Αποτελέσματα Α προκριματικού

Νικητής ο δύο φορές πρωταθλητής Άκης Παππάς!

Με επιτυχία διεξήχθη ο Α' προκριματικός γύρος του PES League 2014 το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι. Το τουρνουά διοργανώνει κάθε χρόνο η Zegetron, αντιπροσωπεία της Konami στη χώρα μας, με την υποστήριξη της Reload Entertainment.

Ένα

συναρπαστικό τουρνουά με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις ολοκληρώθηκε. Νικητής ήταν ο δύο φορές πρωταθλητής Άκης Παππάς (PSN ID: akis_333) που μας έχει εκπροσωπήσει σε ισάριθμα παγκόσμια τουρνουά σε Ισπανία και Γερμανία το 2011 και το 2012 αντίστοιχα. Αμφότερα μπορεί να τον βρήκαν μέχρι την φάση των 16 και πέρυσι να απουσίαζε τελείως αλλά φέτος μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ. Στην πρώτη προκριματική φάση της Αθήνας κέρδισε με 3-1 τον Σωτήρη Βήχο (clouds0t0s) αποκτώντας με 300 ευρώ. Ο δευτεραθλητής έφυγε με το ποσό των 200 ευρώ. Αμφότεροι επέλεξαν την Μπαρτσελόνα. Τρίτος στο μικρό τελικό ο Κώστας Λυκούδης (slider21). Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του GameWorld.

{youtube}Bl5NFhBpOSU|500|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τουρνουά θα μοιράσει συνολικά 15.000 ευρώ μετρητά μέχρι το τέλος του και δύο εισητήρια για τους παγκόσμιους τελικούς (η χώρα όπου θα διεξαχθούν δεν ε΄χει ανακοινωθεί από την Konami).

Eκτός από τα χρηματικά έπαθλα οι παίκτες κέρδισαν και θέσεις στο PES League ranking το οποίο καθορίζει ποιοι θα είναι οι 32 καλύτεροι παίκτες που θα προκριθούν στους Ελληνικούς τελικούς. Σε αυτούς θα διεκδικήσουν 2.000 ευρώ και δύο θέσεις για τους παγκόσμιους τελικούς. Το ranking των ελλήνων παικτών μπορείτε να το δείτε σε αυτό το link.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρο τον τελικό ανάμεσα στον Άκη Παππά και τον Σωτήρη Βήχο. Ο Παππάς αγωνίζεται με την κλασική μωβ εμφάνιση της Μπαρτσελόνα.

{youtube}EasaaSiq7U0|500|300{/youtube}

Παρακάτω ακολουθεί το best of βίντεο της Zegetron με τις δηλώσεις των YouTubers.

{youtube}-fxvnDiQVZY|500|300{/youtube}

Όσοι χάσατε τον Α' προκριματικό της Αθήνας μην ανησυχείτε καθώς ακολουθούν προκριματικοί σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ηράκλειο, ενώ τον Απρίλιο θα έχουμε άλλον έναν προκριματικό γύρο στην πρωτεύουσα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το PES-League.gr και την αντίστοιχη επίσημη σελίδα στο Facebook.

Διαβάστε το review του Pro Evolution Soccer 2014 από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα