The Bureau: XCOM Declassified: Hangar 6 R&D DLC

Διαθέσιμο σε λίγες μέρες αποκλειστικά στο Xbox 360.

H πρόσφατη δημιουργία της 2K Marin θα αποκτήσει σύντομα το πρώτο της DLC, όπως ανακοίνωσε στο επίσημο blog της 2K Games o Harley White-Wiedow. O επικεφαλής ανάπτυξης του Hangar 6 R&D DLC αναφέρει ότι το σενάριο διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα του The Bureau

και κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο πράκτορας DaSilva. O τελευταίος συμμετέχει εθελοντικά σε ένα μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα που λαμβάνει χώρα στην τοποθεσία Hangar 6. Στο DLC αναλαμβάνετε τον έλεγχο του DaSilva και της ομάδας του και καλείστε να αντιμετωπίσετε έναν πράκτορα, ο οποίος είναι μολυσμένος με τον "Sleepwalker" ιό.

Σύμφωνα με τον Harley White-Wiedow οι developers προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια εντελώς ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο DLC, διατηρώντας παράλληλα την sci-fi b-movie αισθητική του The Bureau: XCOM Declassified. Για τον σκοπό αυτό τα στελέχη της 2K Marin έκαναν μια διεξοδική έρευνα στα ψυχικά και ψυχοτροπικά στρατιωτικά πειράματα που διεξήχθησαν στην δεκαετία του '60.

{youtube}Rp1rgCp-dIE|500|300{/youtube}

Όσοι πάντως βρήκαν τις μάχες του The Bureau ιδιαίτερα απαιτητικές, καλά θα κάνουν να μείνουν μακριά από αυτό το DLC, καθώς ο Harley White-Wiedow τονίζει πως ο βαθμός πρόκλησης είναι αρκετά αυξημένος. Ο πράκτορας Nico DaSilva πάντως έχει ένα ξεχωριστό skill tree που σχετίζεται με την χρήση εκρηκτικών όπως είδαμε και στην αποστολή “Signal from Beyond” του βασικού παιχνιδιού. Εν τω μεταξύ, στο DLC εισάγονται και αρκετά νέα όπλα όπως ένα αναβαθμισμένο AK-47 και ένα Microwave Gun. To τελευταίο "ψήνει" τους εχθρούς σας στο εσωτερικό τους, όπως ακριβώς και ένα φούρνος μικροκυμάτων.

Το Hangar 6 R&D DLC θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου για Xbox 360 και θα κοστίζει $4.99 (για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η ευρωπαϊκή τιμή διάθεσης).

Διαβάστε το review του The Bureau: XCOM Declassified από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα