Rytlock's Critter Rampage: Guild Wars 2...Platform!

Πάρτε τον έλεγχο του Rytlock σε ένα δωρεάν Retro 2D Platform από την ArenaNet.

Ένα από τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία που δεν διαδόθηκαν ιδιαίτερα ήταν η υπόσχεση της ArenaNet (εταιρεία ανάπτυξης του Guild Wars 2) ότι θα δημιουργήσει ενός 2D Platform με την ονομασία Rytlock's Critter Rampage. Θα είχε retro στοιχεία και θα περιελάμβανε τον Rytlock (χαρακτήρας του παιχνιδιού) να επιτίθεται σε ζωάκια.

Τελικά η υπόσχεση αυτή έγινε πράξη εδώ και μερικές ημέρες, κάτι που δείχνει

είτε ότι ένα video game τέτοιου είδους μπορεί να στηθεί σε λιγότερο από ένα μήνα (δεν είναι δα πολύ μεγάλο project αφού διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά), είτε πολύ απλά η ArenaNet ετοίμαζε την έκπληξη αυτή εδώ και αρκετές εβδομάδες (ενδεχομένως να ήθελε να την υλοποιήσει την πρωταπριλιά και απλά καθυστέρησε. Όπως και να 'χει κάντε κλικ εδώ για να παίξετε το Rytlock's Critter Rampage στον browser σας.

{youtube}p_KQpwEZ_SE|400|300{/youtube}

Ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα απλός, καθώς χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα, το Χ για άλμα και το C για κλωτσιά. Το A.I. θα σας δυσκολέψει αρκετά, οπότε καλό είναι να έχετε μια μικρή εμπειρία από Platform games. Παρότι browser game, το δημιούργημα της ArenaNet αποθηκεύει την πρόοδό σας ακόμα κι αν κλείσετε τον browser, αρκεί να κλωτσήσετε τα ροζ πλασματάκια που θα συναντάτε ανά διαστήματα.

Οι λάτρεις των 80's θα το συμπαθήσετε.

Διαβάστε το review του Guild Wars 2 από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα