Press Start: Σε ποια games θα θέλατε να πρωταγωνιστήσετε;

My name is Croft, Lara Croft.

Η ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα μου ήρθε μετά από πρόσφατο άρθρο της στήλης όπου συζητήσαμε για τα βιβλία που είναι βασισμένα σε video games. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, οι κόσμοι στους οποίους καλούμαστε να χαθούμε και οι χαρακτήρες που ζουν σε αυτούς έχουν ιδιαίτερη σημασία για μένα και είναι ευτυχές ότι οι προγραμματιστικές εταιρείες δίνουν βάση

σε αυτά τα στοιχεία ολοένα και περισσότερο, ειδικά στο αγαπημένο είδος των RPG.

Πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε πιάσει τον εαυτό σας να σκέφτεται πως θα ήταν αν πρωταγωνιστούσατε σε ένα από τα αγαπημένα σας games. Οι developers σε αρκετές περιπτώσεις έχουν δημιουργήσει κόσμους στους οποίους θα θέλαμε να ζήσουμε και έχουν πλάσει ιστορίες με ήρωες που θα θέλαμε να μπούμε στην θέση τους και να δούμε μέσα από τα δικά μας μάτια πλέον όλες εκείνες τις ιστορίες και τις εμπειρίες στις οποίες γίναμε μάρτυρες ως παίκτες στο αγαπημένο μας χόμπι.

Όπως έχω πει πολλές φορές, ένα από τα αγαπημένα μου games είναι το Max Payne. Αν και παρουσιάζει μια ιστορία γεμάτη πόνο και δυστυχία, όλη αυτή η μελαγχολική αίσθηση που σου αφήνει το δημιούργημα της Remedy, με κάνει να θέλω να μπω στη θέση του Max Payne για να ζήσω στον εξαιρετικό film noir κόσμο του παιχνιδιού. Θα ήθελα επίσης να πρωταγωνιστήσω στα games της σειράς The Witcher, τα οποία διαδραματίζονται σε έναν γεμάτο fantasy κόσμο που διαθέτει ενδιαφέρουσες ιστορίες και χαρακτήρες που θα ήθελα να γνωρίσω. Το σύμπαν των Tomb Raider έχει επίσης αρκετό ενδιαφέρον και οι περιπέτειες που έχει ζήσει η αγαπημένη μας ηρωίδα είναι αξιοζήλευτες. Πιστεύω όμως ότι θα με στένευαν τα τακούνια της Lara Croft...

Εσείς σε ποια games θα θέλατε να πρωταγωνιστήσετε; Θα θέλατε να έχετε τον ρόλο του "κακού" σε κάποιο παιχνίδι; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα