Press Start: Games που σας απογοήτευσαν

Ας στάξουμε λίγη... χολή!

Σήμερα ξεκινάει τo δεύτερο άρθρο της στήλης Press Start, που θα καθιερώσουμε στην αρχή κάθε εβδομάδας. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στο πρώτο άρθρο με τίτλο "Τι είδους games παίζετε".

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο σημερινό θέμα μας. Έχει τύχει ορισμένες φορές να περιμένουμε με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι και τελικά να μας απογοητεύσει. Το development

ενός video game σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και πολλά μπορεί να πάνε στραβά. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα bugs αμαύρωσαν την εικόνα ενός τίτλου ή τελικά το όραμα των προγραμματιστών δεν υλοποιήθηκε με σωστό τρόπο. Η πίεση των εκδοτών να διατεθεί το παιχνίδι σε συγκεκριμένη ημερομηνία δε βοηθάει επίσης, με αποτέλεσμα να βλέπουμε να κυκλοφορούν... μισοτελειωμένοι τίτλοι.

Προσωπικά με έχουν απογοητεύσει αρκετά games τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά είναι το Star Wars: The Old Republic, το οποίο μπορεί να προσφέρει μια σχετικά καλή...single-player εμπειρία, αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα: Είναι MMORPG! Η Bioware είχε στα χέρια της ένα πολύ δυνατό όνομα και τελικά το μόνο που έκανε ήταν να εκμεταλλευτεί την δημοτικότητα του Star Wars. Ο κόσμος του είναι υπερβολικά instanced και γενικά μου φάνηκε εντελώς linear. Επίσης, το Free-to-Play μοντέλο που ακολούθησε είναι από τα πιο άσχημα που έχουν υπάρξει σε MMO. Μα να αγοράζεις επιπλέον μπάρες για τα skills σου;

Ένα άλλο video game που με απογοήτευσε ήταν το Need for Speed: Undercover του 2008. Ο χειρισμός με τιμονιέρα ήταν κακός, ενώ εκεί που πραγματικά έβριζα ήταν όταν τράκαρα το αυτοκίνητο, το οποίο με το παραμικρό γινόταν... σμπαράλια και έπρεπε να περιμένω αρκετά δευτερόλεπτα για να επανέλθει στον δρόμο. 15 χρόνια ήταν υπό ανάπτυξη και τελικά έμεινε... υποανάπτυκτο. Μιλάω φυσικά για την τρίτη μεγαλύτερη απογοήτευση, το Duke Nukem Forever. Δούκα, δε μας τα είπες καθόλου καλά, δυστυχώς.

Εσείς ποια games περιμένατε πως και πως να κυκλοφορήσουν αλλά τελικά σας απογοήτευσαν; Γράψτε μας το σχόλιό σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα