NBA Live 15 demo

Παίξτε έξι ώρες δωρεάν στο Xbox One.

Οι κάτοχοι του Xbox One και της υπηρεσίας EA Access μπορούν από τις 24 Οκτωβρίου να κατεβάσουν μία δωρεάν time-limited έκδοση του NBA Live 15. Θυμίζουμε ότι η εν λόγω συνδρομητική υπηρεσία σας είναι διαθέσιμη

αποκλειστικά στο Xbox One και σας επιτρέπει με ένα μικρό ετήσιο κόστος να κατεβάσετε δωρεάν games και να έχετε πρόσβαση σε Trial εκδόσεις των επερχόμενων τίτλων της Electronic Arts.

Όλοι οι υπόλοιποι θα μπορείτε να κατεβάσετε το demo για PS4 και Xbox One είτε στις 29 Οκτωβρίου με τα updates στα σχετικά stores, είτε στις 31 Οκτωβρίου με την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης στα καταστήματα.

Στο PS4 από την άλλη πλευρά θα κυκλοφορήσει ένα τυπικό demo για τον επερχόμενο αθλητικό τίτλο της EA Tiburon, στο οποίο θα μπορείτε να παίξετε ένα exhibition match. Οι δύο ομάδες του demo είναι οι Cleveland Cavaliers που πλέον είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι πάντα αξιόμαχοι Oklahoma City Thunder.

To ΝΒΑ Live 15 θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One. Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι και συζητήστε ότι θέλετε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα