Dead or Alive 5 - Bath and Bedtime DLC

Δροσερές υπάρξεις τυλιγμένες με πετσέτες μπάνιου!

Η Ιαπωνική εκδότρια εταιρία Koei Tecmo κυκλοφόρησε το καινούργιο downloadable περιεχόμενό της για το Dead or Alive 5 Ultimate.

Το Bath and Bedtime DLC αφορά διάφορους γυναικείους χαρακτήρες τους οποίους και ντύνει με πετσέτες μπάνιου, νυχτικά και πιτζάμες. Στο παρακάτω τρέιλερ μπορείτε να πάρετε μια ματιά από το περιεχόμενο του DLC.

Τα Bathtime κοστούμια

αφορούν τους εξής χαρακτήρες: Ayane, Helena, Tina και Rachel ενώ τα Bedtime είναι για τις Kokoro, Hitomi, Marie Rose, Mila Leifang και Momiji. Σημαντικό είναι ότι τα κοστούμια αυτά δεν υπάρχουν αντίστοιχα για male χαρακτήρες. Αυτονόητο!

http://www.youtube.com/watch?v=ATJAKwqKwC0

Όταν μιλάμε για τέτοια είδους DLC το Dead or Alive 5 έχει μια κάποια ιστορία. Τα προηγούμενα DLC περιλάμβαναν τα «Hotties Swimwear», «Cheerleader Costumes» αλλά και το «Hot Getaway Packs». Βέβαια αυτά είναι τα πιο πρόσφατα. Πως μπορούμε να ξεχάσουμε το Dead or Alive Xtreme Beach Volleyball το 2003; Επίσης όσοι θυμάστε το 2011, πριν από την κυκλοφορία του Dead or Alive 5, ο Yosuke Hayashi, επικεφαλής της ομάδας Team Ninja, είχε αναφέρει πως η εταιρία ανάπτυξης θα ασχοληθεί με τα στήθη των γυναικείων χαρακτήρων.

Η Team Ninja πρόσφατα εργάστηκε πάνω στο απογοητευτικό Yaiba: Ninja Gaiden Z και επι του παρόντος συνεργάζεται με την Nintendo για το exclusive του Wii U, Hyrule Warriors.

Διαβάστε το review του Dead or Alive 5 από τον Παντελή Δασκαλέλο και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα