2DS: Διάφανες κονσόλες σε δύο χρώματα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokemon Alpha Sapphire/Omega Ruby demo.

H Nintendo αποκάλυψε δύο νέες εκδόσεις του 2DS, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν για τον εορτασμό της κυκλοφορίας του Pokemon Alpha

Sapphire/Omega Ruby.

Τα Transparent Blue και Transparent Red 2DS θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου, ενώ στην πορεία και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου θα διατεθούν και τα σχετικά bundles, τα οποία θα περιλαμβάνουν τα remakes των Pokemon Sapphire και Ruby. Αμφότερα θα είναι εφοδιασμένα με μία 4GB memory card, καθώς στο Transparent Blue 2DS θα είναι προεγκατεστημένο το Pokemon Alpha Sapphire, ενώ το Transparent Red 2DS έρχεται με το Pokemon Omega Ruby αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, η Nintendo ανακοίνωσε ότι στις 15 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το demo του Pokemon Alpha Sapphire/Omega Ruby. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το demo δεν θα είναι διαθέσιμο μέσω του eShop, αλλά θα πρέπει να προμηθευτείτε τον σχετικό voucher κωδικό από κάποιο κατάστημα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιοι ακριβώς retailers θα διαθέσουν τον κωδικό στην χώρα μας. Παρόλα αυτά στα μέσα Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ένα σχετικό giveaway στο NintendoLife, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε κάποιον κωδικό για να κατεβάσετε το demo. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο θα περιλαμβάνει ένα συλλεκτικό Pokemon Mega Evolution, το οποίο θα μπορείτε να το μεταφέρετε στην τελική έκδοση του παιχνιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα