Assassin's Creed IV: Οι stealth μηχανισμοί

Gameplay video του επερχόμενου Action-Adventure της Ubisoft με ανάλυση των stealth μηχανισμών απ' τους developers.

H γαλλική εταιρεία έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το Assassin's Creed IV: Black Flag. Σε αυτό ο Ashraf Ismail, υπεύθυνος παραγωγής του παιχνιδιού, μας δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετκά με τους

stealth μηχανισμούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να ξεπαστρέψετε με χαρακτηριστική ευκολία τους αντιπάλους σας. Επιπλέον, για πρώτη φορά παρουσιάζεται το κομμάτι της υποβρύχιας εξερεύνησης. Όπως μπορείτε να δείτε ο Edward Kenway χρησιμοποιεί το παραδοσιακό "Diving Bell" (σκάφανδρο σε σχήμα καμπάνας), το οποίο χρησιμοποιούνταν στην πραγματικότητα από τους πειρατές της Καραϊβικής τον 18ο αιώνα.

Δείτε το σχετικό βιντεάκι:

{youtube}muXE9B9lHT0|500|300{/youtube}

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο Assassin's Creed IV υπάρχουν κάποιες σημαντικές προσθήκες στους stealth μηχανισμούς, αλλά και στα όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Συγκεκριμένα το Eagle Vision έχει αναβαθμιστεί δίνοντάς σας την δυνατότητα να κάνετε tag τους εχθρούς σας, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορείτε να παρακολουθήσετε τις κινήσεις τους ακόμη και μέσα από τοίχους.

Εν τω μεταξύ, μια νέα προσθήκη στο οπλοστάσιό του Edward είναι τα Berserk Blowpipe Darts. Πρόκειται για δηλητηριασμένα βελάκια τα οποία προκαλούν φρενίτιδα στους στόχους σας, αναγκάζοντας τους να επιτεθούν όποιον άνθρωπο βρουν μπροστά τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι με το συγκεκριμένο όπλο μπορείτε να επιτεθείτε και σε ζώα, προκαλώντας τα με αυτό τον τρόπο να επιτεθούν στους αντιπάλους σας.

Το Assassin's Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει στις 1 Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και Wii U, χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία διάθεσης για τα PC και τις next gen κονσόλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα