Diablo III: pre-orders για το PS3

Παραγγείλτε τώρα την έκδοση του PlayStation 3 και αποκτήστε ένα bonus αντικείμενο.

Η Blizzard ανακοίνωσε και επίσημα ότι ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το Diablo III στην κονσόλα της Sony. Σύμφωνα με το επίσημο site της, εάν κάνετε την προπαραγγελία σας από συγκεκριμένα καταστήματα,

τότε θα λάβετε δωρεάν ένα in-game αντικείμενο. Πρόκειται για το Infernal Helm το οποίο δίνει επιπλέον XP, δηλαδή σας κάνει boost όσο προχωράτε στο campaign.

Ο διευθυντής της Blizzard, Mike Morhaime, δήλωσε: «Έχουμε φτύσει αίμα για να προσφέρουμε την εμπειρία του Diablo III στους κατόχους των κονσολών PlayStation. Εκτός από τις διάφορες προσθήκες που βάλαμε κατά καιρούς στην έκδοσή του Diablo III για PC, υλοποιήσαμε και διάφορες αλλαγές ώστε να μπορεί να παιχτεί στο PS3». Στη συνέχεια είπε ότι οι αλλαγές που έγιναν ήταν απαραίτητες ώστε η εμπειρία του ομώνυμου Action RPG στην κονσόλα να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Όσο για το κόστος, η Blizzard έχει βάλει ως προτεινόμενη τιμή τα 59.99 ευρώ.

{youtube}htc8ui4Vwpw|400|300{/youtube}

Να θυμίσουμε ότι η Blizzard ανέφερε πως δε χρειάζεται να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι στο Battle.net, άρα δεν θα αντιμετωπίσετε lag στους servers όταν θα παίζετε τοπικά στην κονσόλα σας. Το αρνητικό είναι όμως ότι δεν θα μπορείτε να παίξετε Co-Op 2-4 παικτών online, ούτε να δοκιμάσετε το PvP, έστω στην υποτυπώδη μορφή που μας έχει παρουσιάσει η Blizzard στο τελευταίο μεγάλο patch.

Διαβάστε το review του Diablo III από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα