Assassin's Creed 4: Season Pass και DLC

Το Season Pass και τα DLC του Assassin's Creed IV: Black Flag.

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Season Pass, το καθιερωμένο ετήσιο πακέτο των publishers, με το οποίο μπορείτε να αγοράσετε τα DLC ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού σε προνομιακή τιμή, αρκεί να τα προπληρώσετε.

Το Season pass του Assassin's Creed IV: Black Flag θα κοστίζει

20 ευρώ. Το συνολικό κόστος των DLC αν τα αγοράσετε ξεχωριστά θα ανέρχεται σε 40 ευρώ, συνεπώς έχετε 50% έκπτωση. Ως συνήθως, κάθε DLC θα περιλαμβάνει νέες αποστολές για το story, περιεχόμενο για το online multiplayer και επιπλέον κοστούμια. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δειτε για πρώτη φορά τον Adewale, συνεργάτη του Edward Kenway.

{youtube}zORPBe7S1qw|400|300{/youtube}

Το Assassin's Creed IV: Black Flag θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου για PS3, Xbox 360 και Wii U. Λίγες εβδομάδες αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις των Xbox One και PlayStation 4, ενώ η έκδοση για PC θα μας έρθει τελευταία.

Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα του διαγωνισμού της εκπομπής Users για τα βιβλία Assassin's Creed και God of War. Συνονιστείτε 19:00-19:30 με την κλήρωση να γίνεται 5 λεπτά πριν τη λήξη της εκπομπής. Διαβάστε επίσης για το multiplayer mode του Assassin's Creed 4 και για το αποκλειστικό περιεχόμενο που θα απολαύσετε οι κάτοχοι PS3 και PS4.

Keywords
Τυχαία Θέματα