300 Heroes: Κινέζικος κλώνος του League of Legends

Παίξτε με χαρακτήρες από One Piece, Naruto ή ακόμα και καρτούν της Disney!

Το εμπόριο και το παραεμπόριο των video games στην Κίνα τείνει να γίνει...μόδα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι Κινέζοι εκμεταλλεύονται τα games προς όφελός τους, συχνά με παράνομο τρόπο. Μία κλασική μέθοδος είναι το gold

farming ή το levellin up, όπου συλλέγουν όλη τη μέρα gold για να σας το πουλήσουν ή παίρνουν χαρακτήρα σας και τον κάνουν level up. Μία όμως πιο περίπλοκη μέθοδος είναι η αντιγραφή γνωστών games.

Μία από αυτές τις δημιουργίες είναι το MOBA 300 Heroes. Αποτελεί αντιγραφή του πασίγνωστου League of Legends της Riot Games και σας βάζει να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα ηρώων που είναι στην ουσία αντίγραφα γνωστών χαρακτήρων. Μεταξύ άλλων θα βρείτε σε αυτό τον Shreκ να αμολάει γαϊδάρους, τα Angry Birds να εξαπολύουν...πιθήκος, τον Wally, τους περισσότερους χαρακτήρες απ' τα Naruto και One Piece, καθώς και αντιγραφές άλλων games, όπως τα Plants vs Zombies.

{youtube}RL8Ex5jZwM4|500|300{/youtube}

Φυσικά υπάρχει επιλογή να πληρώσετε αν θέλετε να αγοράσετε χαρακτήρες, πράγμα που σημαίνει ότι οι Κινέζοι developers πλουτίζουν απ' το παιχνίδι εις βάρος της Riot. Τα γραφικά ή ακόμα και ο κώδικας του League of Legends έχουν γίνει exploit μέσω γνωστών προγραμμάτων που κυκλοφορούν για αυτό το σκοπό και που "κατεβάζουν" τα δεδομένα τέτοιων games σε ασυμπίεστη μορφή, για χάρη των developers. Όσο για τα ονόματα των champions, έχουν αλλαχθεί για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων, ώστε η εταιρεία ανάπτυξης να είναι απόλυτα καλυμένη, τουλάχιστον στο θέμα αυτό.

{youtube}POBXkOv6EEA|500|300{/youtube}

Για να παίξετε το 300 Heroes στο PC σας μπείτε στο site 300.zqgame.com και ακολουθήστε τις οδηγίες στο παραπάνω βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα