Sony Xperia C3: Το Ιδανικότερο Smartphone Για Selfies Φωτογραφίες

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το Sony Xperia C3, ένα smartphone που εστιάζει στις selfies φωτογραφίες. Η ιαπωνεζίκη εταιρία το χαρακτηρίζει ως το καλύτερο κινητό για selfies και σ’αυτό βασίζεται στην εμπρόσθια κάμερα των 5MP με σύστημα ευρυγώνιου φακού 25mm, αλλά και στο ασυνήθιστο γεγονός της ύπαρξης LED φλας στην μπροστινή όψη της συσκευής. Επίσης, ένα ακόμη πρωτότυπο χαρακτηριστικό που ενσωματώνει η συσκευή και αναμφισβήτητα βοηθάει στην λήψη

μιας selfie φωτογραφίας, είναι η λειτουργία που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη, να τραβάει φωτογραφία πραγματοποιώντας διπλό πάτημα στο πίσω κάλυμμα της συσκευής.

Κατά τα άλλα, το Sony Xperia C3 είναι ένα phablet μεσαίας κατηγορίας που ενσωματώνει οθόνη τεχνολογίας IPS LCD 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 (267ppi), τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon επεξεργαστή στα 1,2GHz, μνήμη RAM 1GB και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 8GB. Η κύρια κάμερα του κινητού, που στην συγκεκριμένη συσκευή δεν κλέβει την παράσταση, διαθέτει 8MP Sony Exmor RS (1080p) με αυτόματη εστίαση. Η μπαταρία του είναι στα 2500mAh και τρέχει φυσικά το Android 4.4 KitKat. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει επίσης σε έκδοση για δύο κάρτες SIM.

Το smartphone θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, αρχικά στην κινέζικη αγορά και αργότερα στις υπόλοιπες χώρες. Θα γίνει διαθέσιμο σε τρία χρώματα (πράσινο, λευκό και μαύρο), σε άγνωστη προς το παρών τιμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα