Το υπέροχο σύκο της Roger & Gallet επανέρχεται «κλεισμένο» σε ένα άρωμα

Το 1862 ο Armand Roger & Gallet Charles φαρμακοποιοί στο επάγγελμα αλλά και κληρονόμοι μιας αρωματοποιίας πρότειναν την ένταξη του αρώματος στην τελετουργία της ομορφιάς γι αυτό και άνοιξαν στο Παρίσι την πρώτη Boutique du Bonheur. Η εταιρεία Roger & Gallet πιστή στη τελετουργία της ομορφιάς συνεχίζει να

είναι δίπλα στη γυναίκα.

Φέτος, ο Francis Kurkdjian γυρίζει σελίδα στην ιστορία της Roger & Gallet και δημιουργεί με έμπνευση το σύκο, μια νέα σύνθεση: το πρώτο Eau de parfum, για να καλύψει την ανάγκη κάποιων γυναικών για πιο πλούσιο, πιο αισθησιακό άρωμα, που θα συνοδεύει τις έντονες στιγμές τους. Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στις γυναίκες ένα οσφρητικό ταξίδι στις ακτές της Νότιας Γαλλίας που δεν μπορεί να ξεχαστεί. Το νέο άρωμα είναι πολύ πιο έντονο, πλούσιο και αισθησιακό. Όλη η ευτυχία είναι κλεισμένη σε ένα άρωμα δημιουργώντας μια λαχταριστή απόλαυση.

Στα αρώματα της συκιάς, όπως ο ήλιος τα δημιουργεί, έρχεται το ζουμερό και όξινο μανταρίνι να προσθέσει τη φρεσκάδα των εσπεριδοειδών.

Νότες ροζ πιπεριού, δίνουν μια πικάντικη, θεϊκή διάσταση.

Η νέα φιάλη εκφράζει την ανάταση του Fleurde Figuier Perfume, έτσι όπως αναδεικνύεται σε ευθείς μεγαλοπρεπείς γραμμές. Το πολυγωνικό του σχήμα από γυαλί παίζει με το φώς και τις αντανακλάσεις.

Τόσο σύγχρονο όσο και διαχρονικό, το μπουκάλι παίζει με παράδοξα: δύναμη και φινέτσα, ζεστασιά και φρεσκάδα, αυθεντικότητα και σύγχρονη αισθητική.

Οι έδρες στο εσωτερικό του κυλινδρικού πώματος δημιουργούν μια λεπτή trompe l' oeil αισθητική, που συναντάμε στη ζωγραφική. Ένα κόσμημα για την ανάδειξη του πρώτου Roger & Gallet Eau de Parfum.

Η Arabesque εικόνα στο μπουκάλι και στο κουτί είναι εμπνευσμένη από το παλιά βοτανικά σχέδια που χρησιμοποιούσαν οι φαρμακοποιοί. Τα λουλούδια, τα φύλλα και ο καρπός του σύκου κυριαρχούν στους τόνους του αυτοκρατορικού βιολετί.

Keywords
Τυχαία Θέματα