Η παράσταση GO! ανεβαίνει στο Camp

Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει σύγχρονες μορφές τέχνης και τεχνολογίας (θέατρο, video art, ηλεκτρονική και live μουσική, φωτογραφία, εικαστική σκηνογραφία) και θα παρουσιάζεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 9.30μμ.
Το GO! διαδραματίζεται ανάμεσα σε 4 καλλιτέχνες που βρίσκονται άνεργοι εν μέσω κρίσης. Η τελματώδης κατάσταση στην οποία έχουν
επέλθει προβάλλεται με χιούμορ και ευρηματικότητα. Η λέξη “go” λειτουργεί ως έναυσμα και γίνεται ο καταλύτης ανατρέποντας την πορεία των χαρακτήρων. Η μουσική της παράστασης περιλαμβάνει παραγωγές των sequence theory project με τις ηλεκτρονικές δυναμικές τους ατμόσφαιρες , καθώς και τη ζωντανή ερμηνεία της Μελεντίνης.
Με τη μέθοδο του Live Art Theatre (ζωντανό θέατρο), το οποίο υπηρετεί σκηνοθετικά τα τελευταία χρόνια η Αθηνά Παππά, οι θεατές ενσωματώνονται στη διαδραστική εξέλιξη της πλοκής. Ουσιαστικά πρόκειται για μία αναπαυτική παράσταση για μη επαναπαυμένους θεατές. Το GO! άλλωστε ακολουθεί τη σκηνοθετική γραμμή του live art theatre – ζωντανού θεάτρου, καθώς οι ηθοποιοί δανείζονται τις φιγούρες της ιστορίας και με δεξιοτεχνία εναλλάσσουν τους ρόλους τους, οδηγώντας και παρασύροντας τους θεατές στο μαγικό κόσμο του θεάτρου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:Κείμενα-Σκηνοθεσία: Αθηνά Παππά
Ερμηνεύουν: Αθηνά Παππά, Θύμιος Κούκιος, Δημήτρης Μαζιώτης, ΜελεντίνηΜουσική: Sequence Theory ProjectΣχεδιασμός φωτισμού/φωτογραφίες: Βαγγέλης ΡασσιάςΣκηνογραφία-Μάσκες: Μαριλίζα RendlKουστούμια : Κατερίνα Αλεξανδράκη

Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν από τις 19 Μαρτίου έως και τις 29 Μαΐου 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα