Η Donna Karan επαναλσάρει το 90s look που εκείνη δημιούργησε

Η σχεδιάστρια Donna Karan γιόρτασε τα 25 χρόνια του label DKNY με μια μοναδική κολεξιόν που επέστρεψε στις παραδοσιακές αξίες της μάρκας: αστική ζωή, αθλητικό στυλ, έντονη παρουσία του λογότυπου, layering, ζωντανά χρώματα.

H Donna Karan

Σε μια σεζόν (Άνοιξη-Καλοκαίρι 2014) όπου το 90’s look θα κυριαρχήσει με τους Jason

Wu και Alexander Wang ήδη να το λανσάρουν, η Donna Karan δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα παραπάνω από το να ρίξει μια ματιά στα αρχεία της.

Αν υπάρχει μία σχεδιάστρια που να συνέδεσε τη μόδα με το «vibe» της πόλης, αυτή είναι αναμφίβολα η Donna Karan και το label DKNY αντιπροσώπευε ακριβώς αυτό. Έτσι για την επετειακή κολεξιόν η κομψή σπορ αισθητική επέστρεψε στην πιο ανανεωμένη της εκδοχή: το ντένιμ και «χαλαρά» τζάκετ, τα τζιν αποκτούν κεντήματα και γραμμή baggy, οι κουκούλες και τα logos επιστρέφουν. Διαφάνειες, έντονα κοψίματα και δυναμικά παστέλ χρώματα όπως το κοραλλί, το μοβ της λεβάντας και το πράσινο της μέντας. Ωστόσο, το κυρίαρχο στοιχείο της συγκεκριμένης συλλογής ήταν το παιχνίδι του layering: φούστες πάνω από παντελόνια, cropped tops και διαφάνειες σε στρώσεις και καμπαρντίνες πάνω από σακάκια.Click to view slideshow.

Οι εκπλήξεις όμως στο fashion show του DKNY label δεν σταμάτησαν εκεί καθώς αίσθηση είχε προκαλέσει η απουσία της νέας εκπροσώπου της μάρκας από την πρώτη σειρά, της Rita Ora (η οποία αντικατέστησε την κολλητή της Cara Delevingne ως πρόσωπο της καμπάνιας). Η απορία ωστόσο λύθηκε όταν το top model Karlie Kloss έκανε την τελευταία στροφή και έδωσε τη θέση της στην 23χρονη τραγουδίστρια. Η Rita Ora περπάτησε με άνεση πάνω στην πασαρέλα υπό τους ήχους του τραγουδιού των Beastie Boys “Fight For Your Right” και δικαίωσε τη σχεδιάστρια για την επιλογή της Ora ως το νέο πρόσωπο τoυ αγαπημένου label.

Η Rita Ora με DKNY total look

Η Donna Karan έδειξε στον κόσμο πως φοριέται το ανανεωμένο 90s look!

Keywords
Τυχαία Θέματα