Γυναίκα έπεσε στο κενό μετά από πλαστική επέμβαση!

Η αμαρτία της ομορφιάς στα άκρα! Μία Βρετανίδα γυναίκα πήδηξε στο κενό από την 15όροφη κλινική όπου το προηγούμενο βράδυ είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση ανόρθωσης προσώπου (facelift).

Μετά από την αρχική έρευνα αναφέρθηκε οτι το όνομα της γυναίκας είναι Sandra D’Auriol, μία σχεδιάστρια κοσμημάτων που γεννήθηκε στην Ινδία από Βρετανούς γονείς!

Η 53χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί την κλινική του Brian Novack στο Hollywood, ο Novack είναι ιδιαιτέρως αγαπητός στον κύκλο των διάσημων

και πλούσιων, όπου και νοσηλεύτηκε μετά από το χειρουργείο για προληπτικούς λόγους. Το επόμενο πρωί η D’Auriol ξύπνησε-σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- στις επτά το πρωί ανήσυχη και επιθετική. Έβγαλε το φόρεμά της, ανέβηκε στην οροφή και κάθισε γυμνή κρεμώντας τα πόδια της στον αέρα. Στη συνέχεια σηκώθηκε και περπάτησε στην άκρη του κτιρίου «λες και περπατούσε σε τεντωμένο σκοινί», σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός αυτόπτη μάρτυρα. Μέσα σε λίγα λεπτά η γυναίκα πήδηξε στο κενό.

Γίνονται εικασίες οτι αυτή η συμπεριφορά μπορεί να οφείλεται σε μία αντίδραση του οργανισμού της στο αναισθητικό που της χορηγήθηκε!

Η D’Auriol είχε δύο παιδιά και ζούσε στο Hong Kong. Ο θάνατός της ερευνάται ακόμα από την αστυνομία του Beverly Hills και δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα