Χαμός με την αφίσα της ΝΔ για τις μίζες – Καρύδης: Μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών

Έντονη κριτική στη ΝΔ, ασκεί ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή αφίσα της ΝΔ που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την επιστροφή -προς τον ελληνικό λαό- 17.7 εκ. ευρώ από «μίζες» και ειδικότερα με τη μορφή κάλυψης χειρουργείων ανασφάλιστων πολιτών, παροχής δωρεάν στέγης σε άπορους φοιτητές και διάθεσης υπολογιστών με ειδικά προγράμματα για την εκπαίδευση τυφλών μαθητών, «με εντολή του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά», όπως αναφέρεται στην αφίσα.

Σε σχόλιό του σε σελίδα κοινωνικής

δικτύωσης, ο κ. Καρύδης αναφέρει: «Με μια κακόγουστη αφίσα στο facebook (η οποία μοιάζει με διαφήμιση ζυμαρικών γνωστής εταιρείας) η ΝΔ επιχειρεί να καρπωθεί μικροκομματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση συνεργασίας και η Δικαιοσύνη να επιστραφούν στα δημόσια ταμεία χρήματα από μίζες».

«Δεν διστάζει να εκθέτει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, εμφανίζοντάς τον να υιοθετεί πρακτικές Μαυρογιαλούρου» συνεχίζει ο κ. Καρύδης και προσθέτει: «Ας μαζέψει η ηγεσία της ΝΔ τους ανεγκέφαλους πριν την οδηγήσουν σε πλήρη εξευτελισμό».

Δείτε την εικόνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα