Έτσι θα φας αν είσαι όμορφη!

Στην Κίνα υπάρχει ένα εστιατόριο που κάνει δωρεάν διανομή 50 γευμάτων. Μη βιαστείς να χειροκροτήσεις και να δώσεις τα εύσημα διότι αυτή η κίνηση δεν κρύβει αγάπη για τον συνάνθρωπο...κρύβει μία δόση ρατσισμού.

Το δωρεάν γεύμα δίνεται μόνο σε αυτούς που αφού περάσουν από αξιολόγηση και πάρουν την έγκριση του όμορφου μπορούν να βουτήξουν δάχτυλα και γλώσσα στην ποθητή τροφή.

Τι εννοώ; Το φαγητό δεν θα το πληρώσεις αρκεί να σε θεωρούν- οι υπεύθυνοι του εστιατορίου- όμορφο! Είναι κάτι σαν κορδέλα στα καλλιστεία αλλά με γεύση.

Η ζώνη αξιολόγησης στην οποία μπαίνουν τα "αντικείμενα"

δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να απαθανατίσουν το "πλάσμα που ζητάει δωρεάν τροφή" και μία ομάδα πλαστικών χειρουργών εξετάζει μύτες, δόντια, αυτιά και άλλα πολλά για να δώσει την έγκριση!

Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε αυτό το "κίνημα" με σύνθημα “Free Meal for Goodlooking”- "Δωρεάν γεύμα για τους όμορφους". Πολύ σύντομα η ταμπέλα αφαιρέθηκε μετά την παρέμβαση των τοπικών αρχών επειδή θεωρήθηκε οτι δημιουργεί κακή εντύπωση για την περιοχή - ρατσιστικό ντε!- και κάπως επικράτησε η λογική.

Όμως ο δαιμόνιος manager του εστιατορίου δήλωσε οτι τα δωρεάν γεύματα θα δίνονται αλλά όχι με τόσο προκλητικές επιγραφές...Αθόρυβα και ....ΩΡΑΙΑ!

Keywords
Τυχαία Θέματα