Ένα απροσδόκητο δώρο με θέα από το Factory Outlet

To Factory Outlet απογειώνει τη διάθεση μας για shopping και φέτος έχει σκοπό να κάνει αυτή την απογείωση πραγματικότητα αφού 3 τυχερά ζευγάρια θα δειπνήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συντροφιά με την καλύτερη θέα της πόλης.

Από 10-14 Φεβρουαρίου οι κάτοχοι της κάρτας προνομίων Check in & Win που θα επισκεφθούν

τα καταστήματα Factory Outlet, αλλά και όλοι όσοι πραγματοποιήσουν online αγορά από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.factoryoutlet.gr θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο στο Dinner In The Sky.

Το Dinner In The Sky έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρόκειται για γαστριμαργική εμπειρία που προσφέρεται στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Οι 3 τυχεροί νικητές του Factory Outlet θα έχουν την χαρά να ζήσουν αυτή την αναπάντεχη εμπειρία που θα απογειώσει όλες τους τις αισθήσεις και παράλληλα να απολαύσουν όλη την Αθήνα στο πιάτο.

Το Factory Outlet πάντα επιφυλάσσει τις καλύτερες εκπλήξεις για τους κατόχους της κάρτας προνομίων Check in & Win επιτρέποντάς τους πρόσβαση σε μια σειρά αποκλειστικών προνομίων και το 2015 οι εκπλήξεις και τα προνόμια αναμένεται να κορυφωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα