Η αίσθηση θερμού και ψυχρού για τον Άνδρα που ξεχωρίζει..αποκλειστικά από την AMWAY

Τι άρωμα θα μπορούσε να φορέσει ένας άντρας με έντονο χαρακτήρα που θέλει να ξεχωρίζει; Η Amway ξέρει καλά αυτόν τον τύπο άντρα γι αυτό και δημιούργησε το Opportune Premium ιδανικό για κομψούς και εκλεπτυσμένους άνδρες. Το άρωμα αναδύεται συνδυάζοντας την αίσθηση του θερμού και ψυχρού.Το συγκεκριμένο άρωμα που δημιουργήθηκε στη Γαλλία, αποτελεί το πρώτο αναζωογονητικό
eau de toilette που συνδυάζει την αίσθηση του θερμού και ψυχρού για τον άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει, αφήνοντας στο πέρασμά του μία συναρπαστική ελαφρώς πικάντικη νότα. Ο συνδυασμός των ευγενών πρώτων υλών με την πιο πρόσφατη τεχνολογία καθιστά το Opportune Premium ιδανικό προϊόν που εκφράζει φρεσκάδα και ζεστασιά.

Tο άρωμα του είναι μοναδικό καθώς παίρνει πρώτες ύλες από εσπεριδοειδή και πικάντικο μπαχαρικό σε συνδυασμό με της μυρωδιές του δάσους. Επιπλέον περιέχει ένα δροσερό μείγμα από μανταρίνι και καρπούζι.Το πιπέρι Σετσουάν, μία ζεστή και έντονη μυρωδιά που ενισχύει την αντίθεση ζεστασιάς και φρεσκάδας του μπουκέτου, προσθέτει μια πικάντικη νότα. Το γιασεμί και οι παραδοσιακές ανδρικές φουγκέρ νότες λεβάντας προσφέρουν στο άρωμα μία διάσταση φρεσκάδας.

Όλα αυτά κλείνονται σε μια κομψή συσκευασία των 50ml με ένα καλαίσθητο μεταλλικό τελείωμα το μικρό μυστικό για να σαγηνεύουν κάθε γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα