Beauty λόγοι για να αγαπήσεις το φθινόπωρο

Στο That's Life το έχουμε πάρει λίγο ζεστά το θέμα κι έχουμε ήδη βρει πολλούς λόγους για να αγαπήσουμε το φθινόπωρο. Εκτός από ψυχολογικά οφέλη, το φθινόπωρο είναι η εποχή που επαναφέρει τα αγαπημένα μας beauty looks. Ναι, μπορεί το καλοκαίρι να μας αρέσει η επιστροφή στη φυσικότητα και την ανεμελιά αλλά ως γυναίκες Α. θέλουμε ποικιλία, Β. αγαπάμε και την πιο επιμελημένη εκδοχή μας.Επομένως, το φθινόπωρο
είναι η κατάλληλη εποχή για να:

Βάψουμε ξανά τα μαλλιά μας σε ένα πλούσιο και βαθύ χρώμα δίχως να αναμένουμε να ξεθωριάσει γρήγορα εξαιτίας της έντονης ηλιοφάνειας και των συχνών λουσιμάτων.

[caption id="attachment_87426" align="aligncenter" width="591"] Nέα IGORA COLOR 10 της Schwarzkopf Professional / Μόνιμη επαγγελματική βαφή- που χαρίζει εκτυφλωτικό χρώμα με χρόνο αναμονής μόνο 10 λεπτά[/caption]Ξαναφορέσουμε τα αρώματα με το έντονο musk, spicy νότες και φθινοπωρινές μυρωδιές, που μας φαίνονταν πολύ βαριά για το καλοκαίρι.[caption id="attachment_87430" align="aligncenter" width="450"] The Body Shop White Musk Smoky Rose Eau de Parfum (thebodyshop.gr)[/caption]Βάλουμε ξανά τα αγαπημένα μας ματ, vampy κραγιόν στις αποχρώσεις του burgundy red δίχως να μας περνούν για φαν του Marilyn Manson.[caption id="attachment_87433" align="aligncenter" width="433"] Maybelline NY -Color Sensational Mat "Divine Wine" #975[/caption]Το ίδιο συμβαίνει και με το χρώμα που επιλέγουμε για τα νύχια μας (ναι, μπορούμε να ζητήσουμε ξανά μαύρο βερνίκι δίχως να πάθει 5 εγκεφαλικά η nail artist) [caption id="attachment_87435" align="aligncenter" width="500"] Essie #934 - With the Band[/caption]Μη μας νοιάζει πλέον που δεν μαυρίσαμε Το Σεπτέμβριο λαμβάνουν χώρα τα Fashion Weeks για την επόμενη Άνοιξη κι έτσι έχουμε την ευκαιρία να αντλήσουμε έμπνευση για νέα makeup και nail art looks.[caption id="attachment_87436" align="aligncenter" width="366"] Badgley Mischka Spring 2016 Fashion Show-Backstage[/caption][caption id="attachment_87437" align="aligncenter" width="366"] Reem Acra Spring 2016 nails[/caption]Διατηρείται για περισσότερο καιρό το πεντικιούρ μας αφού αρχίζουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας sneakers και ankle boots. Ναι, τελικά, τα beauty looks που αγαπάμε, αγαπούν το φθινόπωρο!
Keywords
Τυχαία Θέματα