10 χρόνια Facebook! To πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει γενέθλια & γιορτάζει με ένα look back video

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται το Facebook, κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο και όπως είναι λογικό γιορτάζει αυτή τη σημαντική επέτειο με ένα νοσταλγικό βίντεο που έχει προσωπικό χαρακτήρα, τόσο προσωπικό όσο και το «πρόσωπο» σας.

Έτσι, ο Mark (ο Zuckerberg ποιος άλλος;) με την ομάδα του συγκέντρωσαν τις πιο σημαντικές σας στιγμές από τα (Χ) χρόνια παρουσίας σας στο κοινωνικό δίκτυο που δημιούργησε (δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα λογαριασμό από

το 2007!).

Εντάξει, το βίντεο δεν θα σας κάνει να κλάψετε, να πιείτε ένα ποτηράκι κρασί στην υγειά του Mark και της ομάδας του αλλά σίγουρα έχει την πλάκα του.

Μπορεί να γίνονται όλο και περισσότερες προβλέψεις σχετικά με την πτώση του Facebook από το θρόνο των social media, μπορεί να λατρεύουμε να το μισούμε, να έκλεισε σπίτια αλλά και να ένωσε παλιούς συμμαθητές και σχολικούς έρωτες, να μας έφερε κοντά και να μας απομάκρυνε ταυτόχρονα από τους άλλους ανθρώπους, να δημιούργησε ένα νέο savoir vivre, να αποτέλεσε ένα νέο πεδίο μελέτης για τους ψυχολόγους, το μόνο σίγουρο είναι πως η ζωή δεν ήταν ίδια πριν και μετά το Facebook.

Μπορείτε να δείτε το δικό σας βίντεο, κάνοντας κλικ εδώ.

10 χρόνια Facebook, με τα καλά και τα άσχημα του! Happy Birthday!

Πηγή: Digital Life

Υ.Γ: Αν σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις μια παράσταση που παρουσιάζει πως επηρεάζουν τα κοινωνικά δίκτυα τη ζωή μας, σπεύσε για τις τελευταίες παραστάσεις των #timelinersgr. Μας το πρότεινε η Στεφανί μέσα από τη 5 Things στήλη της, την είδαμε και δυστυχώς (ή ευτυχώς) βρήκαμε πολλά σημεία ταύτισης με τους ήρωες.

Keywords
Τυχαία Θέματα