Βρέθηκε νέο game mode στο Mario Kart Wii, σχεδόν μια δεκαετία μετά!

To Mario Kart για το Wii κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2008 και όπως όλοι οι τίτλοι του γνωστού racing franchise σημείωσε τεράστια επιτυχία. Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το release του, όμως ακόμη και σήμερα (σχεδόν 10 χρόνια μετά), το εν λόγω game εξακολουθεί να βρίσκεται στην

επικαιρότητα! Αιτία αυτή τη φορά στάθηκε η αποκάλυψη ενός καινούριου game mode (ανεβάζοντας τον αριθμό των συνολικών modes στα 5), μέσα από τα χέρια ενός ιδιαίτερα ταλαντούχου hacker / streamer. Το game mode αυτό βρέθηκε από τον MrBean35000vr, ο οποίος εδώ και περίπου 3 χρόνια ασχολείται ενδελεχώς με το εν λόγω game.

Προφανώς αυτό το mode δε βρίσκεται σε κάποιο εικονίδιο στην άκρη της οθόνης σου το οποίο δεν είδες επειδή ήσουν απρόσεκτος. Ο συγκεκριμένος YouTuber έκανε ολόκληρες μανούβρες για να βρει αυτό το ανολοκλήρωτο game mode, του οποίου ο κώδικας είναι μισοτελειωμένος. Τι θα κάναμε, αναρωτιέσαι, σε αυτό το μυστηριώδες 5ο game mode; Θα εκπληρώναμε challenges! Θα σπάγαμε αντικείμενα, θα κάναμε μικρά races, θα κατατροπώναμε αντιπάλους, θα μαζεύαμε item boxes και μερικά ακόμα μικροπαιχνιδάκια για συνολικό άθροισμα 12-13 challenges. Αναρωτιέσαι τώρα για ποιο λόγο αυτό το 5ο game mode δεν έγινε ποτέ μέρος του παιχνιδιού; Το λογικό συμπέρασμά μας είναι ότι οι δημιουργοί είχαν βλέψεις για αυτό, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου ή χρημάτων δε κατάφεραν ποτέ να το ολοκληρώσουν και έτσι άφησαν τον μισοτελειωμένο κώδικα και εστίασαν στα υπόλοιπα κομμάτια του Mario Kart Wii. Στο βίντεο παρακάτω θα δεις όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες της φανταστικής ανακάλυψης του streamer!

The post Βρέθηκε νέο game mode στο Mario Kart Wii, σχεδόν μια δεκαετία μετά! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα