Τρία νέα games στη λίστα των launch titles του Switch!

Αυξάνεστε και πληθύνεστε λέει ένα παλιό γνωμικό… και σε αυτή την περίπτωση αυτό είναι καλό να συμβαίνει στην μάλλον «αναιμική» λίστα των launch titles του Nintendo Switch. Έτσι λοιπόν μετά τα Legend of Zelda: Breath of the Wild, 1-2-Switch,

Just Dance 2017, Skylanders: Imaginators, Binding of Isaac: Afterbirth+ και Super Bomberman R σήμερα έγινε γνωστό ότι θα γίνουν διαθέσιμα άλλα τρία games τα οποία θα κάνουν την εμφάνιση τους από την day 1 που θα κυκλοφορήσει η κονσόλα στα καταστήματα.

Συγκεκριμένα, τα World of Goo, Little Inferno και Human Resource Machine ανεβάζουν τον αριθμό των διαθέσιμων τίτλων στο launch του Switch στους 9. Αν και τα προαναφερθέντα games έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν για προηγούμενα συστήματα της Nintendo, η παραπάνω τριπλέτα θα κάνει την εμφάνιση της για το Switch αποκλειστικά σε digital μορφή (για αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σε περίπτωση που δεν έχετε αγοράσει microSD card θα χρειαστείτε μπόλικο αποθηκευτικό χώρο). Το World of Goo που θεωρείται ένα από τα πιο πρωτότυπα games στην κατηγορία του έκανε την εμφάνιση του το 2008 στο Wii, ενώ τα Little Inferno και Human Resource Machine κυκλοφόρησαν στο Wii U το 2012 και το 2015 αντίστοιχα. Αναμφίβολα, είναι θετικό που αυξάνονται οι επιλογές οι επιλογές για τους gamers και κάτι μας λέει ότι μέχρι την κυκλοφορία της νέας κονσόλας δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους κι άλλα games, ανεβάζοντας σημαντικά τον αριθμό των διαθέσιμων launch games.

The post Τρία νέα games στη λίστα των launch titles του Switch! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα