Νέες «ζουμερές» πληροφορίες για το Double Dragon IV!

Το Double Dragon είναι από τα πιο ιστορικά arcade beat ‘em up games, με το οποίο ως γνωστόν χιλιάδες gamers άφησαν τα κοκαλάκια τους μπροστά από τις οθόνες των coin-ops στη δεκαετία του ’80. To ευχάριστο νέο για τους φίλους του retro gaming είναι ότι η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης Arc System

Works ετοιμάζει ένα direct sequel στη δημοφιλή σειρά, το οποίο θα ονομάζεται Double Dragon IV και θα κυκλοφορήσει για PC και PS4 στα τέλη του μήνα.

To εν λόγω retro revival game δεν θα μπορούσε παρά να ξεχωρίζει για την old-school αισθητική του, η οποία παραπέμπει στα 2D fighting games της εποχής των 8 και 16-bit. Λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία του Double Dragon IV, οι δημιουργοί του ανέβασαν στο επίσημο website του παιχνιδιού μία σειρά από νέες πληροφορίες που αφορούν στα gameplay modes του τίτλου, τα οποία θα είναι τρία (story mode, two-player duel και challenge tower mode). Συγκεκριμένα, το νέο Double Dragon θα συνεχίζει το story του δεύτερου παιχνιδιού της σειράς (Double Dragon II: The Revenge) και το story mode θα παρουσιάζει νέους εχθρούς, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα και για co-op gameplay (οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ήρωες Jimmy και Billy). Σε ότι έχει να κάνει με το Tower mode, εδώ θα έχουμε ένα κλασικό attack wave-based mode στο οποίο οι παίκτες θα καλούνται να επιβιώσουν από τα κύματα των εχθρών και όσο θα επιβιώνουν και θα ανεβαίνουν σε βαθμίδες τόσο θα ξεκλειδώνουν νέους χαρακτήρες. Εκτός από τα παραπάνω, οι developers αναφέρουν ότι το Double Dragon IV θα υποστηρίζει την λειτουργία του Share Play στο PS4, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιτρέπει σε subscribers που διαθέτουν συνδρομή PlayStation Plus να παίζουν μαζί ακόμη και εάν ένας εξ΄ αυτών έχει αγοράσει το παιχνίδι.

The post Νέες «ζουμερές» πληροφορίες για το Double Dragon IV! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα