Το season pass του Far Cry 5 περιλαμβάνει zombies, αρειανούς, Vietcong και… Far Cry 3!

Το Far Cry 5 συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα πιο «hot» games των τελευταίων μηνών και σίγουρα οι χιλιάδες fans του γνωστού franchise περιμένουν πως και πώς την ώρα (στα τέλη Μαρτίου) που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Montana των Η.Π.Α, αντιμετωπίζοντας μία παραστρατιωτική θρησκευτική σέχτα. Όμως πριν ακόμα βουτήξουμε στο νέο game της Ubisoft,

μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στα περιεχόμενα του Season Pass, το οποίο θα είναι σίγουρα… πρωτότυπο!

To Season Pass που θα αποτελεί τμήμα της Gold Edition του Far Cry 5 (σε digital έκδοση θα κοστίζει 89 ευρώ και 99 σε physical) ή και ως μεμονωμένη αγορά, θα ταξιδεύει τους παίκτες σε τρείς διαφορετικούς κόσμους. Στο “Hour of Darkness”, οι gamers θα ταξιδεύουν στο Βιετνάμ αντιμετωπίζοντας τις δυνάμεις των Vietcong, ενώ στο “Dead Living Zombies”, οι gamers θα αντιμετωπίζουν τις ορδές των zombies σε διάφορα b-movie scenarios. Η τρίτη περιπέτεια μεταφέρει τους παίκτες στο… διάστημα με το “Lost on Mars”, όπου οι gamers καλούνται να αντιμετωπίσουν εξωγήινες αράχνες από τον πλανήτη Άρη. Και έχει και συνέχεια… καθώς οι κάτοχοι του Season Pass θα αποκτήσουν το Far Cry 3 Classic Edition σε remastered μορφή. To τρίτο game της δημοφιλούς σειράς βάζει τους gamers στο ρόλο του Jason Brody, με τους παίκτες να καλούνται να εξερευνήσουν ένα τροπικό νησί για να αντιμετωπίσουν τον εγκληματία Vaas. Το Far Cry 3 Classic θα είναι διαθέσιμο επίσης και ως stand-alone αγορά, μόνο που θα κυκλοφορήσει μερικές εβδομάδες μετά.

The post Το season pass του Far Cry 5 περιλαμβάνει zombies, αρειανούς, Vietcong και… Far Cry 3! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα