Οι πωλήσεις του SNES Classic ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια units!

Μέσα σε αυτή την εβδομάδα είχαμε μπόλικες ανακοινώσεις που αφορούσαν τους fans της Nintendo, καθώς μάθαμε για μία νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Super Mario, για τις πωλήσεις του Switch που ξεπέρασαν αυτές του Wii U (μέσα σε μόλις 10 μήνες), αλλά και για την πρόθεση

της Nintendo να δημιουργήσει ένα ακόμη mobile game (Mario Kart Tour). Όλες αυτές οι ειδήσεις προέκυψαν από την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της Nintendo, που όπως αντιλαμβάνεστε σκόρπισαν πάρα πολλά χαμόγελα στους υπευθύνους της γνωστής εταιρείας.

Μία άλλη σημαντική είδηση που μάθαμε είχε να κάνει με την εξαιρετική πορεία του SNES Classic, της λιλιπούτειας retro κονσόλας, όπου οι πωλήσεις της κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 4 εκατομμύρια units! Αυτή η πορεία ήταν πολύ καλύτερη από το NES Classic, το οποίο πούλησε 2.3 εκατ. μονάδες, πριν να σταματήσει η κυκλοφορία του. Το ευχάριστο νέο σε ότι έχει να κάνει με το NES Classic είναι ότι η Nintendo αναμένεται να επανεκκινήσει την παραγωγή του μέσα στο 2018. Κρίνοντας με βάση την τεράστια επιτυχία που είχε το πείραμα των προαναφερθέντων mini-retro κονσολών δεν αποκλείεται στο κοντινό μέλλον να δούμε μία αντίστοιχη έκδοση για το N64… και αυτό όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι κάτι που σίγουρα το θέλουμε όλοι μας!

The post Οι πωλήσεις του SNES Classic ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια units! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα