Το πρώτο gameplay trailer του Space Hulk: Deathwing είναι… «δύναμη»!

To τελευταίο χρονικό διάστημα επικρατεί ένας μικρός χαμός με τα Warhammer 40K games που βρίσκονται under development, καθώς η απελευθέρωση του δημοφιλούς franchise από την Games Workshop έδωσε τη δυνατότητα σε δεκάδες εταιρείες ανάπτυξης να ξεκινήσουν τα δικά τους games που βασίζονται στο αγαπημένο sci-fi

σύμπαν. Ένα από τα Warhammer 40K games που σίγουρα μας έχει τραβήξει την προσοχή είναι και το Space Hulk: Deathwing, το οποίο ουσιαστικό πρόκειται για τη video game μεταφορά του δημοφιλούς ομώνυμου board game.

Το Space Hulk: Deathwing βασίζεται στην Unreal Engine 4 και πρόκειται ουσιαστικά για ένα squad-based shooter, όπου μία τετραμελής ομάδα από Librarians εξερευνεί τους χώρους ενός γιγαντιαίου διαστημοπλοίου, σε μία προσπάθεια να το «εξαγνίσει» από την παρουσία των επικίνδυνων εξωγήινων Gene Stealers. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν solo (με τον έλεγχο των υπολοίπων μελών της ομάδας να βρίσκεται στα χέρια της A.I.) ή σε co-op multiplayer και ένα από τα στοιχεία του gameplay που κάνει το Deathwing να ξεχωρίζει είναι το localised damage system, όπως επίσης και η χρήση του περιβάλλοντος το οποίο θα σας βοηθήσει να σταματήσετε την επέλαση των εχθρικών δυνάμεων προς το μέρος σας. Στο πρώτο gameplay trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα παρουσιάζεται η δράση και ορισμένοι τομείς του παιχνιδιού που σίγουρα θα σας ανοίξουν την όρεξη, καθώς είναι εμφανές ότι έχουμε να κάνουμε με ένα squad-based shooter… «τούμπανο»!

The post Το πρώτο gameplay trailer του Space Hulk: Deathwing είναι… «δύναμη»! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα