Το Warhammer 40.000: Eternal Crusade κυκλοφορεί και είναι ΕΠΟΣ!

H Behaviour Interactive και η Bandai Namco ανακοίνωσαν ότι το ΜΜΟ game Warhammer 40.000: Eternal Crusade είναι πλέον διαθέσιμο στο PC. Ύστερα από τρία χρόνια που ήταν under development, οι developers μπορούν να γιορτάσουν για έναν τίτλο που έχει όλα τα «φόντα» για να γίνει ένα τεράστιο hit, καθώς για πρώτη φορά οι fans του Warhammer 40.000 θα έχουν την ευκαιρία

να απολαύσουν ένα παιχνίδι που θα αναπαριστά τις τρομακτικά βίαιες μάχες του sci-fi universe του Games Workshop σε τόσο ευρεία κλίμακα.

To Eternal Crusade δίνει τη δυνατότητα στους gamers να επιλέξουν μία από τις κλασικές factions του Warhammer 40.000 (Eldar, Chaos Space Marines, Orks και Space Marines) και να εμπλακούν σε μία ανελέητη σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσεως. Δίνοντας έμφαση στο στοιχείο του teamwork το Eternal Crusade διαθέτει PvP και PvE battles, οι οποίες συνήθως έχουν σαν στόχο τον πλήρη αφανισμό των αντίπαλων δυνάμεων. Οι gamers μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 20 διαφορετικές sub-factions, να διαλέξουν εκατοντάδες όπλα σύμφωνα με τις ανάγκες τους και να κάνουν customization στους χαρακτήρες τους. Με το πλούσιο lore του Warhammer 40.000 και την μοναδικά ξεχωριστή αισθητική του sci-fi σύμπαντος του Warhammer 40.000, το Eternal Crusade είναι βέβαιο ότι προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στους fans. Το Eternal Crusade κυκλοφορεί σε PC, ενώ ετοιμάζεται και η έκδοση για PS4 και Xbox One. Δείτε και το launch trailer για να γουστάρετε ακόμη περισσότερο!

The post Το Warhammer 40.000: Eternal Crusade κυκλοφορεί και είναι ΕΠΟΣ! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα