Το Dragon Age: Inquisition υπόσχεται 200 ώρες σε content!

Ως είθισται οι περισσότεροι RPG τίτλοι της BioWare διαθέτουν μεγάλες σε διάρκεια campaigns και μπόλικο περιεχόμενο που μπορεί να κρατήσει τους gamers για πολύ ώρα απασχολημένους! Σύμφωνα με τον producer της γνωστής εταιρείας ανάπτυξης, Cameron Lee, το Dragon Age: Inquisition θα προσφέρει περίπου 150 με 200 ώρες σε content, σε όλους εκείνους τους

gamers που θα έχουν την όρεξη να γνωρίσουν σπιθαμή προς σπιθαμή το μοναδικό κόσμο του.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Cameron Lee, στόχος των developers του Dragon Age: Inquisition δεν είναι άλλος από το να δώσουν στους gamers έναν πραγματικό μεγάλο κόσμο να εξερευνήσουν, όπου η single-player campaign θα χρειάζεται γύρω στις 20 με 40 ώρες για να ολοκληρωθεί. Ο υπεύθυνος του νέου Dragon Age αναφέρει ότι οι παίκτες μπορούν κάλλιστα να ακολουθήσουν τα βασικό story, αλλά έτσι πιστεύει ότι θα χάσουν αρκετά από την εμπειρία που θα τους προσφέρει το Inquisition, καθώς το παιχνίδι θα τους δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνουν και να εξερευνήσουν έναν απαράμιλλης ομορφιά RPG κόσμο. Στα παραπάνω προσθέστε ότι πέραν της single-player εμπειρίας που θα προσφέρει, στο Dragon Age: Origins για πρώτη φορά θα υπάρχουν multiplayer co-op features, κάτι που αναμένεται να εκτοξεύσει την συνολική αντοχή του παιχνιδιού στο χρόνο. Το μόνο βέβαια αρνητικό σε αυτή την περίπτωση θα είναι ότι η single-player campaign δεν θα συνενώνεται με τα multiplayer modes του Dragon Age: Inquisition (θα είναι δηλαδή δύο τελείως διαφορετικά πράγματα), γεγονός που ενδεχομένως να δυσαρεστήσει αρκετούς από τους fans του παιχνιδιού. O producer του πολλά υποσχόμενου RPG υπεραμύνθηκε της συγκεκριμένης απόφασης, εξηγώντας ότι οι developers κατέληξαν στο συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς δεν ήθελαν να δημιουργήσουν χάσμα ανάμεσα στους gamers που αρέσκονται σε μία multiplayer εμπειρία και σε εκείνους που προτιμούν το δρόμο της… μοναξιάς.

Το Inquisition βρίσκεται σχεδόν ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του και οι φίλοι των Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 και PC περιμένουν πως και πως να ξημερώσει η 18η Νοεμβρίου που είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του. Εάν κρίνουμε από την ποιότητα των προηγούμενων τίτλων της σειράς και σε αυτό το Dragon Age, είμαστε βέβαιοι ότι η BioWare θα δώσει για μία ακόμη φορά το καλύτερο της εαυτό.

The post Το Dragon Age: Inquisition υπόσχεται 200 ώρες σε content! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα