Το Destiny 2 αποκλειστικά στο Battle.net! Bungie και Blizzard ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Όπως σας αναφέραμε η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στο Destiny 2, καθώς η Bungie παρουσίασε για πρώτη φορά gameplay footage, αλλά και μπόλικο info που σχετίζεται με το ύφος, τη φύση και την online platform που θα υποστηρίζει το πολυαναμενόμενο game! Μιλώντας λοιπόν για την πλατφόρμα που θα τρέχει η PC version του Destiny 2, η Bungie

και η Activision έσκασαν την «βόμβα», καθώς το πολυαναμενόμενο multiplayer shooter αναμένεται να φιλοξενηθεί στο Battle.net της Blizzard!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Blizzard, Mike Morhaime, οι PC gamers θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την υπηρεσία της Blizzard για να κατεβάζουν games, να εξερευνούν καλύτερα τις πτυχές του αγαπημένου τους παιχνιδιού και φυσικά να επικοινωνούν μεταξύ τους. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό οι PC gamers Θα μπορούν να κάνουν χρήση τόσο της friend list που έχουν στο Battle.net όσο και των chat options που τους προσφέρει η γνωστή υπηρεσία. Τα καλά νέα φυσικά για τους PC gamers δεν σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους της Bungie, η PC version θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση στα 3820×2160 pixels, ξεκλείδωτο frame rate, πλήρη υποστήριξη για mouse και keyboard, customized πλήκτρα, text chat, πλήρη παραμετροποιήσιμα settings και υποστήριξη για monitors με 21:9 aspect ratio. H παραπάνω κίνηση δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση, καθώς η τεχνογνωσία, η αξιοπιστία και οι δυνατότητες που παρέχει το Battle.net θεωρούνται κορυφαίες και από τη στιγμή που Activision, Bungie και Blizzard βρίσκονται κάτω από την ίδια ομπρέλα, ήταν μάλλον μία λογική κι αναμενόμενη κίνηση!

The post Το Destiny 2 αποκλειστικά στο Battle.net! Bungie και Blizzard ενώνουν τις δυνάμεις τους! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα