Το Atomega είναι ένα online multiplayer FPS που αξίζει την προσοχή σου!

Σ’αρέσουν τα retro παιχνίδια αλλά παράλληλα θες σύγχρονα γραφικά και gameplay mechanics (και ιδανικά την ευκαιρία να μάχεσαι αγνώστους στο internet); Τέλεια, τότε το Atomega είναι το τέλειο παιχνίδι για σένα! Το Atomega δημιουργείται από το studio Reflections, που είναι κομμάτι της Ubisoft, και φαίνεται να είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον

παιχνίδι, ειδικά αν είσαι λίγο πιο casual gamer. Στο game η πραγματικότητα καταρρέει και η αρένα που βρίσκεσαι είναι το «τελευταίο οχυρό». Το μόνο που υπάρχει είναι τα Exoforms, υπερ-ανεπτυγμένες, μετα-βιολογικές μορφές ζωής που γνωρίζουν να διαχειρίζονται την ύλη και την ενέργεια. Τα Exoforms, οφείλω να προσθέσω, είναι ό,τι πιο κοντινό σε άνθρωπο και μηχανή υπάρχει σε αυτό το φουτουριστικό σύμπαν. Ως ένα από αυτά μάχεσαι για επιβολή και διασκέδαση, μαζεύοντας μάζα ειρηνικά ή μέσα από μάχες μέχρι να φτάσεις από ταπεινό Atom σε θεϊκό Omega (εξού και Atomega, λογικά).

Κάθε round στο παιχνίδι κρατάει περίπου 10′ με μέχρι 8 παίκτες. Ο παίκτης που θα έχει μαζέψει την περισσότερη ύλη θα έχει μαζέψει και τους περισσότερους πόντους, και αυτός που έχει μαζέψει τους περισσότερους πόντους κερδίζει! Η δυσκολία του παιχνιδιού σε κάνει «εύκολα καλό αλλά δύσκολα…τέλειο» και το trailer παρακάτω σίγουρα μας ανοίγει την όρεξη να δοκιμάσουμε την τύχη μας! Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 19 Σεπτέμβρη (συμπίπτει και με τα γενέθλια της υπογράφουσας, οπότε περιμένουμε κάτι καλό) για PC μέσω Steam! Ρίξε ελεύθερα μια ματιά στο trailer και την επίσημη ιστοσελίδα του για να πάρεις μια καλύτερη ιδέα!

The post Το Atomega είναι ένα online multiplayer FPS που αξίζει την προσοχή σου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα