Τι λέει το αγαπημένο σου genre στα video games για τον χαρακτήρα σου!

Έχεις σκεφτεί ποτέ τι κοινό έχεις με κάποιους ανθρώπους εκεί έξω; Έχετε το ίδιο αγαπημένο είδος (genre) στον κόσμο των video games; Έχεις σκεφτεί ποτέ τι κοινό έχει ο χαρακτήρας σου με το δικό τους; Θες να μάθεις;

Fighting / Sports / Racing

Αν τα αγαπημένα σου games ανήκουν σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, είσαι σίγουρα καλό τυπάκι. Παίζεις games

σε πιο casual επίπεδο (συνήθως) και προτιμάς να παίζεις με φίλους από το να παίζεις μόνος σου. Αν και δε θες να αφιερώνεις όλο σου το χρόνο στα games, μπορείς εύκολα να παίξεις σοβαρά και να «ταπώσεις» τους πιο «hardcore» φίλους σου.

Puzzle / Strategy / MMORPG

Σ’αρέσουν οι γρίφοι και λατρεύεις οτιδήποτε θα σε κάνει να σκεφτείς (πιθανώς παίζεις και σκάκι) και να βγάλεις προς τα έξω την αναλυτική σκέψη σου. Θες ο χρόνος που περνάς σε ένα game να σε κρατάει σε εγρήγορση και σίγουρα σου αρέσει πολύ να βλέπεις κάθε αποτέλεσμα που μπορεί να έχουν οι πράξεις και οι επιλογές σου μακροπρόθεσμα. Έχεις την ικανότητα να περάσεις ένα άδειο απόγευμα άκρως χαλαρωτικά ετοιμάζοντας τον 2D στρατό σου ή/και τη βάση σου με παρέα κάνα-δυο αναψυκτικά και σνακ (μπορεί και τους φίλους σου στο Skype).

Action / Adventure / Shooter

Είσαι λίγο trigger-happy και σου αρέσουν οι περιπέτειες (50/50 να σου αρέσουν και τα quick-time events). Θες να λειτουργείς χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το μυαλό και το ένστικτό σου έτσι ώστε να κατατροπώσεις τους εχθρούς και να βγεις νικητής. Στον ελεύθερό σου χρόνο είτε κάθεσαι στον καναπέ σου αναπαυτικά και βλέπεις ταινίες δράσης, ή είσαι λάτρης των extreme sports (είναι 50/50 το σε ποιο είδος ανήκεις).

Thriller / Stealth / Survival Horror

Έχεις γερό στομάχι και σου αρέσουν οι ανατριχίλες (έχεις 50/50 να είσαι καλοκάγαθος ή ψυχοπαθής στην πραγματική σου ζωή). Θες έναν άμεσο ρεαλισμό σε αυτό που παίζεις και παράλληλα θες η ψυχολογία σου να μετατρέπεται σε τρενάκι του τρόμου (pun intended), κάθε φορά που πιάνεις ποντίκι ή χειριστήριο στα χέρια σου. Σου αρέσει πολύ να σε «αγγίζει» ό,τι κάνεις, γι’αυτό συνήθως παίζεις single-player, αφήνοντας τον έξω κόσμο να γυρίζει χωρίς εσένα για μερικές ώρες.

Ξέχασα κάποιο βασικό genre; Διαφωνείς με αυτά που είπα; Θες να αναλύσουμε και κάτι άλλο; Μη διστάσεις να μας πεις τη δική σου γνώμη (μια οικογένεια είμαστε άλλωστε)!

The post Τι λέει το αγαπημένο σου genre στα video games για τον χαρακτήρα σου! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα