10 χρόνια μετά το release του, το Lord of the Rings Online μας ταξιδεύει στην Mordor!

Το Lord of the Rings Online (official website) έκανε την εμφάνιση του ακριβώς 10 χρόνια πριν (2007) και παρόλο που εμφανίστηκε ως ένα WoW killer, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν οι δημιουργοί του. Μάλιστα, τρία χρόνια μετά το release του, οι developers της Turbine αποφάσισαν να

αφήσουν στην άκρη το paid-subscription μοντέλο που είχαν ακολουθήσει και να δώσουν ώθηση σε μία free-to-play προσέγγιση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Lord of the Rings Online να διατηρήσει μία αρκετά αξιόλογη fanbase, η οποία μπορεί ναι μεν να μην μαγεύει με τα νούμερα της, αλλά σίγουρα οι gamers που το προτιμούν εξακολουθούν και δείχνουν μπόλικη αφοσίωση σε αυτό. Το LotRO αυτή τη στιγμή συντηρείται από την Standing Stone Games και το θετικό είναι ότι η εταιρεία ανάπτυξης που έχει αναλάβει την τύχη του παιχνιδιού σκοπεύει να το εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο. Για αυτό και 10 χρόνια μετά το release του ανακοίνωσε ότι το Lord of the Rings Online αναμένεται στις 31 Ιουλίου να ταξιδέψει τους gamers (και fans) στη Mordor! Το Mordor αποτελεί το έκτο κατά σειρά expansion του Lord of the Rings Online και σύμφωνα με τους developers θα προσθέτει στο core game παραπάνω από 300 quests, ένα νέο allegiance system, level boost, την race των high-elves και πολλά in-game bonuses και titles. Μπορεί να πέρασαν 10 χρόνια από το release του, αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός: «Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!

The post 10 χρόνια μετά το release του, το Lord of the Rings Online μας ταξιδεύει στην Mordor! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα