Τα όπλα του Sunset Overdrive είναι τα πιο τρελά… ever (videos)!

To Sunset Overdrive της Insomniac είναι αδιαμφισβήτητα αυτή τη στιγμή ο πιο hot τίτλος για το Xbox One, καθώς σύμφωνα με τους υπευθύνους της Microsoft το action-shooter της Insomniac πρόκειται να αποτελέσει έναν exclusive τίτλο που θα γράψει ξανά τους κανόνες των παραδοσιακών shooters, χαρίζοντας στους gamers μία εκρηκτική, πρόστυχη και εντελώς μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.

Ένα

από τα κύρια χαρακτηριστικά βέβαια του Sunset Overdrive, αναμένεται να αποτελέσει η ατελείωτη τρέλα του, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, οι developers της Insomniac πρέπει ειλικρινά να είναι θεοπάλαβοι, αλλά και συγχρόνως απίστευτα δημιουργικοί. Δείγμα της ατελείωτης τρέλας και της αθεράπευτης δημιουργικότητας τους, αποτελούν τα όπλα που κουβαλάει ο ήρωας του παιχνιδιού, τα οποία είναι ίσως από τα πιο περίεργα που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε τίτλο του είδους. Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο associate community manger της Insomniac, Brandon Winfrey, τα όπλα που θα συναντήσουν οι gamers στο Sunset Overdrive είναι τα καλύτερα που έχουν δημιουργήσει οι developers της Insomniac (καλύτερα ακόμη και από τα όπλα που υπήρχαν στο Ratchet and Clank ή στο Resistance). Μάλιστα, με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του τίτλου στις 31 Οκτωβρίου, η Microsoft κυκλοφόρησε δύο live-action videos, τα οποία παρουσιάζουν με μία πιο ρεαλιστική οπτική τα όπλα του παιχνιδιού (γεγονός που είμαστε βέβαιοι ότι θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας)!

Άλλωστε, δεν νομίζουμε να είχατε δει ξανά στη ζωή σας εν δράσει όπλο που να εκτοξεύει… χνουδωτά αρκουδάκια γεμισμένα με TNT, για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις τα σχόλια είναι μάλλον… περιττά. Δείτε τα videos που ακολουθούν και θα καταλάβετε…

The post Τα όπλα του Sunset Overdrive είναι τα πιο τρελά… ever (videos)! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα