Δείτε τo απίθανο launch trailer του Call of Duty: Advanced Warfare!

Το Call of Duty: Advanced Warfare βρίσκεται σχεδόν μία ανάσα από την κυκλοφορία του (4/11) και η Activision κυκλοφόρησε ένα ακόμη δυναμικό trailer του πολυαναμενόμενου τίτλου, έτσι ώστε να μας βάλει για τα καλά μέσα στο κλίμα και να μας ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη για το νέο CoD.

Στο launch trailer του Call of Duty:

Advanced Warfare βλέπουμε καταιγιστικές στιγμές δράσης και τον Kevin Spacey να πληροφορεί τους gamers ότι αυτό που θα δουν παρακάτω ονομάζεται… “advanced warfare”! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο του Jack Mitchell, ενός στρατιώτη των ειδικών δυνάμεων που εργάζεται για λογαριασμό της ιδιωτικής στρατιωτικής οργάνωσης Atlas, η οποία βρίσκεται υπό τις διαταγές του πανούργου Jonathan Irons (χαρακτήρα που υποδύεται ο Kevin Spacey). Μετά την κατάρρευση των παραδοσιακών στρατών, ιδιωτικές εταιρείες όπως η Atlas έχουν αναλάβει την προστασία των κρατών από πάσης φύσεως στρατιωτικούς και τρομοκρατικούς κινδύνους. Οι developers της Sledgehammer πέραν του ότι έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη game engine, έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη των multiplayer δυνατοτήτων του νέου Call of Duty με την εισαγωγή της στολής exoskeleton, η οποία αναμένεται να επανακαθορίσει τον τρόπο που οι gamers αντιλαμβάνονται το multiplayer πεδίο της μάχης.

Το Call of Duty: Advanced Warfare είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3 και PC και με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής σε τεχνικό επίπεδο για το Call of Duty: Advanced Warfare μας έχουν ανοίξει πολύ την όρεξη και δεν βλέπουμε την ώρα και τη στιγμή να το πιάσουμε στα χέρια μας!

The post Δείτε τo απίθανο launch trailer του Call of Duty: Advanced Warfare! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα