Τα Resident Evil HD remasters αγγίζουν τα 1.5 εκατομμύρια copies!

Το κοινό των gamers από ότι φαίνεται εκτίμησε αρκετά την κίνηση της Capcom να κυκλοφορήσει ξανά σε Remastered εκδόσεις τα Resident Evil 4, 5 και 6. Όπως έκανε γνωστό μέσω ενός tweet στο επίσημο Tweeter account της η Capcom,

οι συνδυασμένες πωλήσεις των τριών προαναφερθέντων remasters ξεπέρασαν τα 1.5 εκατομμύρια copies. Για αυτό και οι υπεύθυνοι της ιαπωνικής εταιρείας δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν τους fans για την συνεχιζόμενη υποστήριξη τους.

Παρόλα αυτά, όπως διευκρινίζει η εταιρεία το παραπάνω νούμερο αφορά σε copies που διατέθηκαν στα καταστήματα και όχι στον ακριβή αριθμό των αγοραστών που τελικά πρόσθεσε το παιχνίδι στη συλλογή του. Όπως και να ‘χει, αυτό δεν παύει να αποτελεί ένα σημαντικό νούμερο που φανερώνει την τεράστια δυναμική του Resident franchise. Το Resident 6 remastered κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο, το 5 μέρος τον Ιούνιο και τον Resident Evil 4 έκανε την εμφάνιση του τον Αυγούστου, συμπληρώνοντας έτσι την HD τριλογία. Τα παιχνίδια κυκλοφορούν τόσο σε digital όσο και σε physical μορφή στην Βόρεια Αμερική, με την αμερικανική ήπειρο να κατέχει την μερίδα του λέοντος σε ότι έχει να κάνει με τα copies που έχουν διατεθεί, καθώς τα shipments εκεί έφτασαν το 1 εκατομμύριο. Συνολικά το Resident Evil franchise που φέτος κλείνει 20 χρόνια ζωής, αριθμεί 111 διαφορετικά games με τις συνολικές πωλήσεις να ξεπερνούν τις 69 εκατομμύρια μονάδες.

The post Τα Resident Evil HD remasters αγγίζουν τα 1.5 εκατομμύρια copies! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα