Στα Public τα smartphones G4, G4 Plus & Ε3

Τα τρία μοντέλα smartphone βρίσκονται αποκλειστικά στα Public.

Σας αρέσει η τεχνολογία και αναζητάτε συνεχώς smartphones με περισσότερες δυνατότητες; Τότε τα νέα κινητά 4G Lenovo Moto είναι για εσάς. Αναζητήστε τώρα στα Public

τα smartphones G4, G4 Plus & Ε3 σε απίστευτες τιμές και απολαύστε τον συνδυασμό μεγάλης αντοχής, μοναδικού design και εξαιρετικών τεχνικών χαρακτηριστικών.

Πιο συγκεκριμένα στα Public θα βρείτε αποκλειστικά:

Το smartphone Lenovo Moto G4 Dual Sim 16GB το οποίο με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή του και τα 2GB RAM δίνει απίστευτες επιδόσεις χωρίς «κολλήματα» όσες εφαρμογές και αν έχετε συγχρόνως ανοιχτές. Επιπλέον, η μεγάλης ευκρίνειας οθόνη Full HD των 5.5 ιντσών, η υποστήριξη δικτύων 4G LTE για να σερφάρετε παντού και η μεγάλης ανάλυσης κάμερα 13 MP θα μετατρέψουν τις καθημερινές σας ασχολίες, από την εργασία ως τη διασκέδασή, σε μια ευχάριστη εμπειρία. Διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο με 269 ευρώ.

Από την άλλη, αποκλειστικά στα Public θα ανακαλύψετε και το smartphone Lenovo Moto G4 Plus Dual Sim 16GB το οποίο διαθέτει όλα όσα κάνουν σπουδαίο το G4 ενώ, το αξιόλογο πακέτο χαρακτηριστικών του συμπληρώνουν: α) ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, με τον οποίο δεν χρειάζεται πλέον να θυμάσαι πολύπλοκους κωδικούς πρόσβασης για να εξερευνήσεις το smartphone σου και β) οι δύο πανίσχυρες κάμερες 16 και 5 MP ιδανικές για selfie και βίντεο-κλήσεις. Στο πολύ δυναμικό πακέτο χαρακτηριστικών έρχεται να προστεθεί και ο φορτιστής TurboPower™ με τον οποίο, 15 λεπτά φόρτισης αρκούν για 6 ώρες συνεχούς χρήσης. Θα το βρείτε σε μαύρο και λευκό χρώμα με 299 ευρώ.

Τέλος, το smartphone Lenovo Moto Ε3 8GB διαθέτει μεγάλη οθόνη HD IPS 5 ιντσών με φωτεινά χρώματα για να απολαμβάνετε με άνεση φωτογραφίες, selfies και βίντεο που θα έχετε τραβήξει με τις δύο κάμερες 8 και 5 MP που διαθέτει ενώ, χάρη στην υποστήριξη δικτύων 4G LTE θα είστε online συνέχεια με απίστευτες ταχύτητες. Θα το βρείτε σε λευκό και μαύρο μόνο με 149 ευρώ.

Αναζητήστε αποκλειστικά στα καταστήματα Public και στο public.gr τα νέα μοντέλα 4G smartphones της Lenovo, Ε3, G4 & G4 plus και χαμογελάστε!

Keywords
Τυχαία Θέματα