Τα PlayStation exclusives έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα στο PS Store με απίστευτες προσφορές!

Πάνω από 100 τίτλοι δέχθηκαν προσφορά “μέλι” για αυτή τη βδομάδα στο επίσημο “Only on PlayStation” Sale, και δε μιλάω για 10-20%. Μιλάω για 45-80% έκπτωση στην αρχική τιμή. Τα παιχνίδια της προσφοράς είναι αποκλειστικές κυκλοφορίες κάθε κονσόλας PlayStation και σίγουρα εάν υπάρχει κάποιο PlayStation

exclusive παιχνίδι που να σου έχει μείνει απωθημένο σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις μία αναζήτηση στο PlayStation Store (ή Google) για να το βρεις σε τιμή… χώμα.

Δε χρειάζεται να αναφέρω πολλά, απλά θα πω ότι στη λίστα με τα παιχνίδια που μπορείς να προμηθευτείς για λιγότερο από 10€, υπάρχουν τίτλοι όπως το Until Dawn, το Here They Lie καθώς και σειρές όπως το Uncharted και το God of War. Για να μην αναφερθώ στα bundles που είναι διαθέσιμα, τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως μικρά κιβώτια χρυσού. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι ότι, όπως είπα, η προσφορά είναι μόνο για αυτή τη βδομάδα. Το απογευματάκι της 28ης Μαρτίου όλα τα παιχνίδια θα επιστρέψουν στις κανονικές τους τιμές, για αυτό και καλό θα ήταν να βιαστείς!

The post Τα PlayStation exclusives έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα στο PS Store με απίστευτες προσφορές! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα