Στα σκαριά το sequel της ταινίας Angry Birds!

H ταινία Angry Birds, μπορεί να μην απέσπασε διθυραμβικά σχόλια από τους κριτικούς, ωστόσο αυτό δε σήμαινε ότι δεν άρεσε και στο κοινό, καθώς η κινηματογραφική απόπειρα των «θυμωμένων πουλιών» τα πήγε αρκετά καλά στο box office, καθώς πραγματοποίησε εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 347 εκατομμύρια δολάρια, μία «επίδοση» η οποία μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετική για τα δεδομένα μίας animated ταινίας, όπου το budget

της δεν ξεπέρασε τα 72 εκατομμύρια (ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά).

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι παραγωγοί και η Rovio βλέποντας το παραπάνω νούμερο είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στο «κινηματογραφικό» σύμπαν των Angry Birds. Αν και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λεπτομέρειες αναφορικά τόσο με το story όσο και με τους ηθοποιούς που θα δανείσουν τις φωνές τους στους animated ήρωες του sequel, παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε πολλά μέλη του cast της πρώτης ταινίας να επιστρέφουν και στο Angry Birds 2. Παράλληλα, σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η Rovio, η φινλανδική εταιρεία δείχνει να επιστρέφει στην κερδοφορία, ύστερα από μία μεγάλη χρονικά περίοδο όπου τα πράγματα δεν πηγαίναν και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, η Rovio σημείωσε αύξηση εσόδων κατά 24% σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, ενώ η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί στο μέλλον έχοντας ήδη πολλά projects που βρίσκονται under development, ακόμη και ένα νέο IP που δεν σχετίζεται με τον τρελό κόσμο των Angry Birds.

The post Στα σκαριά το sequel της ταινίας Angry Birds! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα