Επιστροφή στον εφιαλτικό κόσμο του Dark Souls 3, με το «Ashes of Ariandel» DLC!

To Dark Souls 3 δεν χωράει αμφιβολία ότι είναι ένα από τα πιο δυνατά games της φετινής χρονιάς, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε gamers και reviewers. Για αυτό λοιπόν το πρώτο DLC, που όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου (για PS4, Xbox One και PC) σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των fans του πετυχημένου παιχνιδιού.

Το expansion θα ονομάζεται «Ashes of Ariandel» και θα δίνει τη δυνατότητα στους gamers να ταξιδέψουν σε μία νέα περιοχή για να ανακαλύψουν ένα τρομακτικό μυστικό (φυσικά δεν έχουν γίνει περισσότερα πράγματα γνωστά για το story).

Πάρα το γεγονός ότι οι πληροφορίες που έχουμε για το story είναι λιγοστές, ωστόσο οι developers έχουν αποκαλύψει ότι οι παίκτες θα εξερευνήσουν ένα νέο περιβάλλον με νέους τρομακτικούς εχθρούς, καινούργιες προκλήσεις και μεγαλύτερη εμβάθυνση στο πλούσιο lore του Dark Souls 3. Παράλληλα, με το Ashes of Ariandel αναμένεται να προστεθούν νέα όπλα, armor sets και magic items που θα δώσουν μοναδικές δυνατότητες στους gamers. Το Ashes of Ariandel θα είναι το πρώτο από τα δύο DLC expansions (το δεύτερο DLC θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017) που έχουν σχεδιαστεί να κυκλοφορήσουν για το Dark Souls 3 και θα κοστίζει περίπου στα 15$ (υπάρχει πάντοτε και η επιλογή του season pass το οποίο θα κοστίζει κοντά στα 25$).

Ο δημιουργός του Dark Souls franchise, Hidetaka Miyazaki, έχει δηλώσει ότι η From Software έχει αρχίσει να αναπτύσσει ένα νέο IP και ότι δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει μία συνέχεια στον κόσμο του Dark Souls. Δείτε και το announcement trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα για να μπείτε καλύτερα στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού…

The post Επιστροφή στον εφιαλτικό κόσμο του Dark Souls 3, με το «Ashes of Ariandel» DLC! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα