[ΕΛΗΞΕ] ΣΟΥΠΕΡ XMAS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα Assassin’s Creed: Odyssey!

To 2018 που φεύγει σε λίγες μέρες ήταν μια εκπληκτική χρονιά για το gaming, καθώς υπήρξαν αρκετά games που ήταν… «διαμάντια». Ανάμεσα σε αυτά σίγουρα συγκαταλέγεται και το Assassin’s Creed Odyssey της Ubisoft, το οποίο μας άφησε με το στόμα ανοικτό αποτελώντας ένα από τα καλύτερα games της γνωστής σειράς (περισσότερα μπορείτε

να διαβάσετε στο σχετικό review του). Για να αποχαιρετήσουμε λοιπόν το 2018 αποφασίσαμε να τρέξουμε έναν μοναδικό χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό, ο οποίος θα δώσει την ευκαιρία σε 5 τυχερούς φίλους μας να κερδίσουν από 1 συλλεκτικό T-Shirt Assassin’s Creed Odyssey και 1 μενταγιόν ACOD (το ίδιο ακριβώς που φορούν οι δύο ήρωες Αλέξιος και Κασσάνδρα).

Για να πάρετε μέρος στον σούπερ XMAS διαγωνισμό μας θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Like στη σελίδα του Gameslife.gr στο FacebookLike & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 31/12/2018 (23:59) και τα αποτελέσματα για τους 5 τυχερούς θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 2/1/2019. Τα δώρα είναι μια ευγενική χορηγία της CD Media. Ρίξτε μία ματιά στους όρους του διαγωνισμού που ισχύουν με όλα τα give-aways που διοργανώνουμε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

The post [ΕΛΗΞΕ] ΣΟΥΠΕΡ XMAS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κερδίστε συλλεκτικά δώρα Assassin’s Creed: Odyssey! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα