Σούπερ PC Digital προσφορές από την CD Media σε NBA 2K18 & 4 Take 2 classics!

H CD Media μας έχει συνηθίσει σε μοναδικές εκπτωτικές προσφορές που αν μη τι άλλο μπορούν να λειτουργήσουν ως… γιατρικό στην ήδη ταλαιπωρημένη τσέπη μας. Για αυτό εάν θέλατε πάντοτε να βιώσετε την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το NBA 2K18, αλλά ενδεχομένως κάπου σας προβλημάτιζε η υψηλή τιμή του, τώρα μπορείτε να επωφεληθείτε σημαντικά αγοράζοντας την PCDD έκδοση του πετυχημένου αθλητικού παιχνιδιού, καθώς θα το βρείτε στα 39,99 ευρώ. Πέραν της οικονομίας που θα κάνετε,

το σημαντικότερο είναι ότι μαζί θα αποκτήσετε δωρεάν και 35Κ σε virtual currency για να τα ξοδέψετε in-game (κοστίζουν 9.99 ευρώ κανονικά).

Οι εκπλήξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ, καθώς παράλληλα τρέχει μία προσφορά που αφορά στις PCDD εκδόσεις 4 εκ των πιο ιστορικών (και all-time classic να προσθέσουμε) τίτλων της Take 2. Ειδικότερα, με κόστος μόλις 6,99 ευρώ ανά τίτλο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα Bioshock 1, Bioshock 2, XCOM Enemy Unknown και XCOM The Bureau. Και οι δύο προαναφερθείσες προσφορές ισχύουν μέχρι τις 25/2 (για αυτό καλό είναι να βιαστείτε), ενώ εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον PCDD τρόπο διανομής, δεν έχετε παρά να κάνετε click εδώ και εδώ.

The post Σούπερ PC Digital προσφορές από την CD Media σε NBA 2K18 & 4 Take 2 classics! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα