Πρωταπριλιάτικες Φάρσες: Pac-Man στο Google Maps, Dying Light & Phoenix Right!

Πρωταπριλιά σήμερα και οι gaming φάρσες πάνε και έρχονται! Η Google, σε μία από τις καλύτερες πρωταπριλιάτικες φάρσες των τελευταίων ετών συνέδεσε τον κόσμο του Pac-Man με τo Google Maps, δίνοντας τη δυνατότητα στους users να παίξουν Pac-Man σε levels που δημιουργούνται από την πραγματική απεικόνιση του χάρτη.

Με αυτή την κίνηση η Google σίγουρα θα οδηγήσει

την παραγωγικότητα των υπαλλήλων στα… τάρταρα, αφού όταν πιάνουν αυτές οι λίγο… boring στιγμές στο γραφείο, ένα Pac-Man game μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά σωτήριο! Αφήνοντας την Google, που σίγουρα αξίζει συγχαρητήρια για την ιδιοφυή σύλληψη Pac-Man based φάρσα της, μία επίσης έξυπνη φάρσα που είδαμε σήμερα αφορά στο Dying Light, με τους developers της TechLand να προσφέρουν σε όλους τους survivors τη δυνατότητα να σαπακιάσουν αλύπητα τα αντίπαλα zombies, χαρίζοντας τους μία σειρά από υπερδυνάμεις!

Σίγουρα το παραπάνω videάκι έχει μπόλικη πλάκα, καθώς επιτέλους οι survivors μπορούν να πάρουν την εκδίκηση που τόσο καιρό αναζητούσαν… Αν και η πρωταπριλιάτικη φάρσα της TechLand, μπορεί να βγάλει γέλιο, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για το Phoenix Wright Ace Attorney, όπου έσκασε ένα video στο Internet, με όλους τους χαρακτήρες να αντικαθίστανται από… σκύλους! Αυτό δεν θα πρέπει να μας φαίνεται και πολύ περίεργο, καθώς είναι γνωστό ότι το χιούμορ των Ιαπώνων είναι λιγάκι… περίεργο!

The post Πρωταπριλιάτικες Φάρσες: Pac-Man στο Google Maps, Dying Light & Phoenix Right! appeared first on gameslife.

Keywords
Αναζητήσεις
πρωταπριλιατικες φαρσες
Τυχαία Θέματα